„Prožili jsme si to za poslední dva roky, a tak jsme věděli, jak to hrát,“ prozradil Blesku. Žít by ale s Munzarovou nechtěl.

Bára Munzarová hraje ve všech třech nových představeních Trnavského divadelního spolku Frída. Hru Frankie a Johnny si vybrala sama. „Pro tuto postavu se velmi hodila. Je bez trvalého angažmá, chtěla si to představení udělat, tak jsme ho udělali,“ řekl Blesku Trnavský.

„Z toho, jak jsme prožili poslední dva roky, jsme věděli, jak to hrát. Bára se rozváděla, já jsem měl doma také problémy. Ta hra je o životě a dotýká se každého. A my se dostali do věku, kdy o životě něco víme a ty role naplníme svými zkušenostmi,“ rozpovídal se herec, jemuž vůbec nevadí, když se o něm a Munzarové píše. „Je mi to jedno,“ krčí rameny.

Fotogalerie
3 fotografie

Ostatně bývalé partnerské vztahy už mají oba vyřešené. „S mojí bývalou, Hanou, máme dobré vztahy. Vždyť jsme spolu prožili 14 let,“ svěřil po premiéře v Divadle Kalich.

A jak vidí budoucnost? „Nevím, jestli bych dokázal žít s herečkou. Hrát s ní divadlo a ještě se vidět doma... Herectví je o tom, když na sebe lidé slyší tak jako já s Bárou. A pak se třeba rozvádějí,“ zapletl se do svého životního příběhu herec. Martin s Bárou spolu tráví spoustu času. „Tenhle měsíc spolu hrajeme osm večerů,“ vyčíslil herec.

Trnavský se těší, že už brzy nebude muset ke zviditelnění svého divadla využívat jen televizní popularity Munzarové. Na obrazovku se vrací i on. „Začínám točit detektivní seriál V cizích službách pro TV Prima. Budu mít hlavní roli a vysílat se má na podzim,“ pochlubil se.