Tu už za tři týdny na měsíc opustí jen proto, aby s Trnavským mohla odletět do Buenos Aires. Tam s ním bude od poloviny září točit nový pořad pro TV Nova. V hlavním městě země tanga na ně čekají žhavé noci.

Wipe out a tango

O vzájemné přitažlivosti Munzarové s Trnavským se začalo šuškat už před dvěma lety při natáčení Ordinace v růžové zahradě. I na divadle hrají jen hry, v nichž jsou za milence. Jeden bez druhého nedá ránu ani v chystaném pořadu nejsledovanější televize s pracovním názvem Wipe out (v českém překladu Zničit).

„Podepsala jsem smlouvu a jsem vázaná mlčenlivostí, nemůžu nic prozradit,“ potvrdila Blesku Munzarová svou účast v soutěži, kvůli níž bude celý měsíc odříznuta od okolního světa. Na tu dobu ruší všechny pracovní nabídky a dceru Aničku nechá na starost rodičům Janě Hlaváčové a Luďku Munzarovi a také exmanželovi Jiřímu Dvořákovi.

Místo toho, aby trávila čas s dcerou, může si vyzkoušet divoké tango, které už mají s Trnavským nacvičené z hry Sex, drogy a rokenrol. Jak Blesk informoval, nový projekt, který se na obrazovkách objeví v polovině příštího roku, bude obdobou oblíbené soutěže z devadesátých let Hry bez hranic.

284620:gallery:true:true

Leden 2008
Herečka Bára Munzarová alias doktorka Pavla Barnová nastoupila do rozjetého seriálu Ordinace v růžové zahradě jako nová posila lékařského týmu a na televizní obrazovce vzplanula láska k Martinovi Trnavskému alias inženýrovi Janu Hakenovi. V té chvíli ještě nečekala, jak se jí herecká role spojí se soukromým životem.

Květen 2008: S kolegou Martinem si Bára (vpravo) rozuměla stále víc
Autor: Foto Blesk

Květen 2008
Se svým kolegou ze seriálu Martinem Trnavským tráví Bára stále více času i mimo televizní kamery. Navíc prosakují informace ohledně krachu vztahu Munzarové s manželem, hercem Jiřím Dvořákem, který se od herečky dokonce odstěhoval. Ani Trnavský na tom není lépe, opustil svou dlouholetou přítelkyni Hanu Zapletalovou.

354285:gallery:true:true

Duben 2009
Herečka Bára Munzarová a její manžel Jiří Dvořák se po sedmi letech rozvádějí. Vztah se ocitl v troskách kvůli milostnému románku Munzarové s Trnavským. „Zkusili jsme být spolu kvůli naší dceři Aničce, ale zjistili jsme, že to prostě nejde,“ smutně dodal populární herec.

315740:gallery:true:true

Květen 2009
Pár už svoji lásku přestal skrývat. I když Trnavský jako inženýr Haken v Ordinaci v růžové zahradě dávno skončil, tak to, že se nevídají na place, si vynahrazují v soukromí. Blesk je přistihl na romantické procházce Prahou.

Září 2009: Martin dal Báře angažmá u sebe v divadle
Autor: Blesk – Petr Merta

Září 2009
Herec kvůli Munzarové částečně pálí mosty se svým domovským Brnem a pronajal si byt v Praze. Zázemí v hlavním městě získal v Divadle Kalich i pro svůj divadelní spolek Frída. Tam našel místo pro Munzarovou a místo v seriálu se dvojice společně objevuje na divadelních prknech hned ve třech hrách.

Únor 2010: Emoce zmítají párem nejen v soukromí, ale i na jevišti
Autor: Martin Mithofer

Únor 2010
Přes zimu podle informací Blesku jejich vztah ochladl. Trnavský o Munzarové tvrdil, že mu pomohla ohledně popularity a také zaplnit divadlo. Ale v únoru na představení romantického příběhu Frankie and Johnny to mezi nimi opět jiskřilo a nezahráli si nikoho jiného než zamilovaný pár.