„Samozřejmě se v soukromí chovám jinak než na veřejnosti. Jako Miss World a ředitelka nadace Krása pomoci se musím chovat reprezentativně, ale když jsem se svým přítelem nebo mezi svými nejbližšími, chovám se stejně jako holky v mém věku," přiznává se smíchem Kuchařová.

A právě na svatbě známé vizážistky Ivany Tokárské a fotografa Matuše Tótha Táňa ukázala svou pravou tvář. Ve společnosti svého amerického přítele Lana Carlsona řádila a tančila až do ranních hodin. „Asi jako jediná jsem byla střízlivá, protože jsem na antibiotikách, ale bavila jsem se skvěle," prozradila kráska, které to na svatbě v růžových šatech, volně rozpuštěných vlasech a s minimálním make-upem moc slušelo. Večerní líčení a složité účesy, v nichž se tak často objevuje na akcích, jí zbytečně dělají starší.

Svatební kytice a podvazek

Kuchařová se na svatbě zúčastnila všech tradic, které jsou pro veselky typické. Chytila svatební kytici, což znamená, že by se do roka měla vdát, od ženicha, který poslepu musel najít podvazek své nevěsty, si nechala osahat nohu a do dřevěné truhlice přispěla řádně plnou hrstí mincí.

Ani Tánin přítel Lane nezůstal pozadu. Kdykoliv se před ním objevil tác s panáky slivovice, nikdy neodmítl.

Milenci si momentálně užívají v Řecku, pak letí do Ameriky, kde se setkají s Lanovou rodinu, a v polovině srpna se Taťána opět vrátí do České republiky, kde jí čeká focení prestižního kalendáře.

Fotogalerie
7 fotografií