Blesku potom názorně předvedl, jak o sebe dbá. „Alice mi koupila parní hrnec. Vařím všechno na páře, od brambor až po flákotu masa, i když to není vůbec chutné,“ svěřil Janda, kterému se na hrnci líbí jediné, že si všechno udělá sám.

„Mám návod a podle toho se řídím. Zapnu to, ono se to samo dělá a potom samo vypne a já jím,“ obdivuje vynález Janda. Jinak si ale stěžuje. „Můžu starou housku, starej chleba, libovou šunku, tu jsem nikdy nemusel, a pomazánkový máslo, to jsem vždycky nesnášel,“ posteskl si rocker.

"Premiéru si nenechám ujít"

Lékaře, alespoň v dietě, ale poslouchá. „V sobotu 17. července máme už asi po jedenáctý rok koncert ve Stříbrné Skalici a to neexistuje, aby nebyl. Ten prostě bude a premiéru svýho muzikálu si taky nenechám ujít,“ je rozhodnut Janda.

Právě muzikál Ať žije Rock´n´Roll, který napsal s Karlem Šípem, je důvod, proč rocker odkládá operaci. Premiéru má v Divadle Broadway sice až 22. října a zkoušet se začíná už v srpnu, všechno by se tedy stihlo i s operací, Janda ale přemýšlí jinak.

„Jo, všechno nazkoušíme, bude hotovo, já půjdu pod kudlu, natáhnu třeba brka a premiéry se nedožiju. Tak to ne. To by byl velký risk. Když natáhnout brka, tak jedině po premiéře. To musí doktoři pochopit,“ je nekompromisní Janda.