Červína to velmi pobouřilo. „Pokud Barbara neukáže lékařské potvrzení, tak ať se mi veřejně omluví,“ reagoval na obvinění Červín.

Největší dohady jsou mezi expartnery kvůli dceři Rozárce (1,5) a autu, na kterém byl údajně spáchán leasingový podvod, na jehož následky prý Barbara doplácí. „Auto jsem jí dal z vlastní vůle a podvod byl spáchán na mně. Člověk, který si chtěl ode mě auto koupit, ho bez mého vědomí profinancoval u leasingové společnosti a pak mi auto vrátil,“ vysvětlil Červín.

„Když mi vrátí mou část peněz za auto nebo mě ho zbaví, tak mu odpustím i moje naražené žebro a modřiny, které mi způsobil a s nimiž jsem se musela vracet domů na Moravu,“ přiznala Blesku Barbara s tím, že několikrát musela čelit Červínovým násilnickým sklonům. To prý byla také poslední kapka, proč od něho odešla. „To už přesahuje všechny meze, co si ta paní nevymyslí,“ řekl Blesku Červín.

„Občas ke mně z ničeho nic přišel a vlepil mi facku,“ vzpomíná Kautmanová. „Chci jen mít pokoj a všechny nesrovnalosti s Červínovými podvody na autě vyřešené,“ uzavřela Barbara, které se velmi dotkla Michalova slova, že jejich dcera Rozárka nebyla plánovaným dítětem. „Kdyby chlap dítě nechtěl, tak ho nemá. Měl na to dvanáct týdnů, aby to změnil,“ dodala Kautmanová s tím, že s takovým přístupem se mu v budoucnu Rozárka jen těžko vrhne kolem krku.

„Barbara by si dítě nikdy nenechala vzít, ale já jsem šťastný, že máme dceru,“ tvrdí zase Červín.

Fotogalerie
3 fotografie