Anna Polívková poprvé ve společnosti ukázala svého nového přítele. Moc o něm ale prozradit nechtěla. „To je pan tajemný,“ odbývala zvídavé dotazy na statného muže po svém boku. Ten neunikl ani pozornosti Bolka Polívky. Moderátor večera si po vyhlášení odvedl milence své dcery na baru hned v pasáži Lucerna, kde s ním popíjel až do ranních hodin.

„Hezky se nám ti Lvi povedli, tak to přece musíme oslavit,“ smál se na celé kolo Polívka a naléval do svého potencionálního zetě jeden destilát za druhým. U Polívkova stolu tak byla zjevně nejrozjetější společnost na celém večírku. To neuniklo pozornosti dalšího známého pařmena - Jiřího Bartošky. „Nazdar Bolečku. My si tady s manželkou přisedneme,“ zvesela zahlaholil prezident karlovarského festivalu, když k Polívkovi přisedal.

Pořádně slavil i Kryštof Hádek, který dostal Lva za hlavní roli ve snímku Tři sezóny v pekle. „Takovej úspěch se musí přece oslavit,“ vesele halasil a společnost mu dělala jeho přítelkyně Tereza Voříšková, která svou nominaci na filmovou cenu neproměnila. „Třeba se mi to povede někdy v budoucnu,“ přála si Voříšková.

Udělování filmových cen v Lucerně si nenechali ujít ani někteří politici. Dorazil například předseda Zelených Ondřej Liška, nebo europoslanec Edvard Kožušník. Ten dorazil se svou španělskou manželkou. „Moc česky nerozumí, tak budu muset překládat,“ s úsměvem dodal Kožušník.

515641 Františka: Český lev líně zakňoural. Žádný glamour řev se nekonal
Autor: 
Jitka Čvančarová: Bez podprsenky i bez milence
515748:gallery:true:true Jana Plodková: Svlékám se za peníze!
515621:gallery:true:true Český lev: Vyhrál Protektor, moderátoři pokulhávali
Autor: 
Hádek a Voříšková: Dali to znovu dohromady!


Fotogalerie
8 fotografií