Děti prý ze svého sourozence vřískaly radostí. "Aram je velké zdravé miminko, máme z něj všichni radost!," řekla Blesku v úterý Maláčová.

Nejnadšenější prý je ale hlavně Anabel. "Opravdu se snaží pomáhat a od miminka se nechce hnout," svěřuje Michaela. Anabel dokonce bedlivě pozoruje, když se Aram kojí. Jinak tatínek Bakala je prý jedno velké zlato. "Tatínek byl a je celou dobu s námi. Je nám velkou oporou," přiznává Maláčová, která si na porodním sále říkala: Snad jsem tu naposled! "Přiznávám ale, že jen co mi dali Arama do rukou, opět si to dokážu, i po čtvrté, představit," svěřuje Maláčová a dodává: "Je to fakt nejlepší věc, která mě mohla potkat. Jsem za to vděčná."

Na svatbu Michaela se Zdeňkem stále ale nepomýšlí. "Zdeněk je můj životní druh. Svatba pro nás opravdu ale důležitá není," míní Michaela, která věděla, že nezůstane u jednoho potomka už v den, kdy se narodila Anabel. "Dobře si pamatuji, jak mně bylo skvěle se sestrou a jak trpěli naši kamarádi, kteří byli jedináčkové," říká Maláčová, která se ani v den nočního porodu nevzdala práce. "Do večera jsem schůzovala. Měli jsme zasedání představenstva Miss Marketing," svěřuje. Zasedání pozdě večer sotva skončilo a ředitelka České Miss už byla na cestě do porodnice v Podolí.

O tom, že by nezvládala početnou rodinu a práci, Maláčová vůbec nepochybuje. Navíc, když je potřeba, má paní na hlídání. A pokud přibude ještě další potomek? Určitě prý dostane také cizí jméno. "Ráda bych, aby děti studovaly v cizině a aby jejich jména nikdo nekomolil," vysvětlila ředitelka České Miss. Jestli by ale křestní jméno začínalo opět od A, už ale neví. Možná prý s tatínkem zvolí písmeno B.