Že to bude kluk tušila Maláčová již od 6. měsíce a nemýlila se! Spontánní porod proběhl v pražském Ústavu pro péči o matku a dítě v Podolí.

"Cítím se fajn. Trochu unavená, ale jsem šťastnou maminkou, užívám si to a jsme oba zdraví a v pořádku. Je to pro mě ohromný dar, neberu to jako samozřejmost," řekla Blesk.cz Michaela.

Z bratříčka má radost i tříletá dcera Anabel a roční Aron! Luxusní rezidence na šumavské Modravě, kde si rodina buduje hnízdo za miliony, tak zažije pláč i smích dalšího dítěte!

Jak Michaela svěřila, třemi dětmi rozhodně nekončí. „Čím víc, tím líp,“ říká ředitelka České Miss Maláčová. „Jména všech mých dětí musí začínat od A,“ svěřila Blesku šťastná maminka, která má už Anabel a Arona. „Česká jména dětem nedávám záměrně, aby se měly možnost uchytit v cizině,“ dodala.

Fotogalerie
1 fotografie

Zdeněk Bakala má již syna z předchozího manželství s manželkou Marguerit. Maláčová se v poslední době věnuje propagaci soutěže Česká Miss, kde vládne pevnou rukou a snaží se "kočírovat" divoké missky a chránit je před různými skandály.