Pohledná tmavovláska, která mimo jiné uspěla v soutěží Dívka Šumavy, má podle některých zpráv v současné době pobývat s Marešem na exotické dovolené v Dubaji.

Fotogalerie
5 fotografií

Blesk.cz získal na Dvořákovou číslo. A přestože se jí pokoušel několikrát volat, nikdy telefon nezvedla. Navíc vyzvánění znělo tak, jako by právě skutečně pobývala v cizině.

Naopak lidí z okolí samotné Dvořákové, kteří o jejím vztahu se slavným moderátorem začínají mluvit, je stále víc. „Leoš se s Gábinou seznámil na jedné akci, kde oba vystupovali. Vyměnili si čísla a Leoš ji pak začal strašně uhánět,“ popsal například deníku Aha! bývalý přítel modelky Jan Beneš.

„Když se rodiče Dvořákovi dozvěděli s kým jejich dcera chodí, bylo u nich doma pořádné haló. Jenže pak přijel Leoš a paní Dvořákové slíbil, že se kvůli jejich dceři rozvede,“ popisuje další historku z pečlivě tajeného vztahu jiný zdroj.

Znáte Gabrielu Dvořákovou z Třešovic na Strakonicku? Víte něco o jejím vztahu s ženatým moderátorem Marešem? Určitě se nám ozvěte! Kontakt: online@blesk.cz nebo 724 014 586