Mareš to přiznal v online rozhovoru na portálu tn.cz po otázce čtenáře, o koupi kterého auta teď uvažuje. A protože Leoš, který si vydělává několik milionů korun měsíčně, je známý tím, že si rád plní své sny okamžitě, můžeme se na jeho nový přírůstek do vozového parku těšit brzy!

Čtěte také:
Leošova manželka vrací úder


Luxusní kabriolet byl představen teprve loni v září. V době nejisté ceny ropy se určitě Leošovi bude hodit o 30 % nižší spotřeba, než je u jiných vozů značky Ferrari zvykem, auto má pod kapotou osmiválec o objemu 4,3 litru a výkonu 460 koní.

Fotogalerie
6 fotografií


Je to náplast na bolístku, kterou mu udělala manželka Monika tím, že se schází s cizím mužem? Jejich schůzky navíc vypadají více než přátelsky. Něžné pohledy a pohlazení, polibky na přivítanou a na rozloučenou. Mareš tvrdí, že jde o společného známého. Po úletech a aférkách, které vyváděl Monice on, by na vztek ani právo neměl. Prostě fifty-fifty!

Jaké modely má Leoš ve svém vozovém parku?

Leošova láska k rychlým drahým vozům hraničí s posedlostí. Začínal se stříbrným Audi TT (cena cca. milion korun), po něm si za více jak tři miliony pořídil lehce ojeté Ferrari 360 Modena.

Další klenot do moderátorova vozového parku přibyl v podobě terénního Porsche Cayenne za téměř tři miliony korun. Stejný model si pořídil i nejbohatší Čech Petr Kellner. Toto robustní vozidlo má spotřebu téměř 40 litrů benzínu na sto kilometrů.

Posledním úlovkem byl supersport Audi R8, za téměř čtyři miliony korun. Právě s tímto autem teď Mareš jezdí nejčastěji. Ale dá se předpokládat, že nové Ferrari za téměř pět milionů jej už brzo nahradí.