Naposled je Blesk přistihl v jednom z pražských botelů.

„Monika a Martin spolu před sedmi lety chodili,“ řekla Blesku blízká přítelkyně Moniky Marešové. „Bylo to v době několikaměsíční krize s Leošem. Nakonec ale Laina pustila k vodě a vrátila se k Marešovi,“ prozrazuje kamarádka manželky slavného moderátora.

Fotogalerie
3 fotografie

V poslední době hledá Monika u svého expartnera oporu. „Je jí s ním dobře. Může se mu vyplakat na rameni. Mezi ní a Leošem to vážně nefunguje a prožívají kvůli jeho četným nevěrám vážnou krizi,“ prozrazuje kamarádka manželky Leoše Mareše. Podle informací Blesku se situace u Marešů vyostřila. Moderátor si léta užívá jedno noční dobrodružství za druhým a zdá se, že nevěra je pro něj stejně běžná jako výměna ponožek…

Inženýr Martin Lain je velmi uznávaným podnikatelem v realitách, vlastní také ve Špindlerově Mlýně sáňkařskou dráhu. U známých krásek není žádným nováčkem.

Kdysi chodil dva roky s moderátorkou Evou Aichmajerovou a vztah prožil také s Playmate Vlaďkou Erbovou. Když jí přišel na nevěru, vyházel všechny její věci z okna svého domu.

„Je to úžasnej, strašně hodnej chlap. Možná jeden z nejlepších mužů, co znám. Dodnes jsme kamarádi a vídáme se,“ prozradila moderátorka Eva Aichmajerová.