Vojta Dyk (23) jen kvůli tomu, aby mohl být s ní, začal studovat stejnou školu, a přesto ho opustila. Nyní Lenka žije s dalším spolužákem, zpěvákem Tomášem Klusem (22).

V civilu Lenka rozhodně nepatří mezi slečny, které jako její seriálová Veverka upřednostňují sex až po svatbě. Pro Vojtu Dyka byla jeho doposud největší životní láskou. Mladý herec a zpěvák tolik toužil být v její blízkosti, že si podal přihlášku na DAMU.

Jeho snaha ale vyšla nazmar. Okatá kráska se s ním po roce rozešla. Od té doby Dyk neměl na lásku štěstí. Byl na tom tak psychicky špatně, že prohlašoval, že je gay. Současný Lenčin partner Tomáš Klus to s herečkou také neměl lehké. Její náklonnost si musel získávat dlouhé měsíce. "Nechtěla mě, protože jsem mladší," svěřil Blesku úspěšný zpěvák a skladatel.

Počátky jejich vztahu ale nebyly lehké. Zatímco on byl ochoten jí snášet modré z nebe a neustále pro ni psal zamilované písničky, herečka se svému partnerovi příliš nevěnovala. "Ona je úplně úžasná. Jen mě mrzí, že na mě má tak málo času," postěžoval si. Mladý zpěvák je podle očitých svědků pod pantoflem a skáče, jak jeho vytoužená kráska píská.