Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Mladé, krásné a talentované: 9 nových hereček na českých obrazovkách

/
  • Poté, co se Vandě Hybnerové (45) rozpadlo po dvaceti letech manželství se Sašou Rašilovem (42), upnula se herečka hlavně na dcery Toničku (16)  a Josefínu (20).
    4. září 2014 ● 18:23

    S mladými herečkami, které za poslední dva roky vpadly na televizní obrazovky nebo na plátna kin, jako by se roztrhl pytel. Ale které dokážou obstát před velkou konkurencí? Bude z některé z nich budoucí hvězda formátu Jany Brejchové, Tatiany Vilhelmové nebo Terezy Voříškové? Blesk.cz pro vás vybral 9 krasavic, které se perou o vaši přízeň.

  • 1.

    Anna Fialová (18)

    Zděděný talent prokázala vnučka Limonádového Joe alias Karla Fialy. Mladičká herečka Anna Fialová (18) pro diváky není zcela neznámou tváří, už jako osmiletá se objevila jako malá dcera Simony Stašové ve filmu Román pro ženy. Jako krásná Julie, do které se zamilovávají všichni kluci, se bude objevoval v seriálu Vinaři. Její herecký um podporuje i herečka Veronika Žilková, která o ní tvrdí: „Je nejkrásnější herečka, kterou znám. Ještě o ní uslyšíme!

    2070911:full:true:true

  • 2.

    Alžběta Vaculčiaková (25)

    S další novou tváří se budou setkávat diváci nového seriálu Vinaři. Herečka Alžběta Vaculčiaková (25) však debutovala v roce 2012 ve filmu Interande. V seriálu Vinaři se tahle milovnice jógy a studentka brněnské JAMU objeví jako dcera Terezy Kostkové. A přestože jí samotné je pětadvacet, ve Vinařích hraje pouze sedmnáctiletou basketbalistku.

    Alžběta Vaculčiaková se objeví v seriálu Vinaři.
    Autor: foto TV PRIMA

  • 3.

    Kateřina Kosová (20)

    Nejnovějším želízkem v ohni české filmografie je mladá herečka Kateřina Kosová (20), která si zahrála Šípkovou Růženku ve Svěrákově pohádce Tři bratři. K možná životní roli se dostala Kateřina čistě náhodou, když se totiž Svěrákům ucpal na chalupě odpad, přišla jim ho s otcem opravit. Tam čapla Kosová příležitost za pačesy a projevila přání, že by chtěla k filmu. V prvním kole castingu však pohořela: „Řekli mi, ať zkusím štěstí jindy. Potom mi ale zavolal Honza Svěrák s tím, že si rozhodně nemám stříhat vlasy,“ vzpomíná herečka. Kateřina má teď slušně našlápnuto, tak se uvidí, jestli se prosadí... 

    Kateřinu Kosovou našli Svěrákovi na chalupě, kam šel její strejda opravit rozbitý odpad.
    Autor: herminapress.cz

  • 4.

    Šárka Vaculíková (27)

    Herečka Šárka Vaculíková (27) jde ve stopách svého slavného strýce Lukáše Vaculíka. První větší roli si zahrála v pohádce Tajemná třináctka, debutovala ve filmu Rafťáci, kde si zahrála epizodní roli dívky Marcely. Ovšem největšího úspěchu dosáhla jako vnučka Rudolfa Hrušínského alias Vlastimila Peška, roli Adriany v seriálu Ulice hraje od roku 2012. Diváci se mohli s herečkou dále setkat v Cirkusu Bukowsky nebo seriálu Letiště. Podle kritiků patří Vaculíková mezi největší ženské herecké naděje současnosti.

    Skromná Šárka Vaculíková hraje v seriálu Ulice.
    Autor: Jiří Hadač, Hermina.cz

     

  • 5.

    Josefína Rašilovová (20)

    Herectví koluje v žilách i Josefíně Rašilovové (20), která je dcerou slavných rodičů Saši Rašilova a Vandy Hybnerové. Vedle své matky se objevuje v televizním filmu Na druhý pohled, který měl premiéru tento rok. V roce 2012 se objevila ve snímku Ze ZOO do ZOO. Herectví však asi nebude pro tuto mladou slečnu to pravé, momentálně se věnuje fotografii.

    Poté, co se Vandě Hybnerové (45) rozpadlo po dvaceti letech manželství se Sašou Rašilovem (42), upnula se herečka hlavně na dcery Toničku (16) a Josefínu (20).
    Autor: Mária Rušinová

  • 6.

    Petra Tenorová (25)

    Vnučka kameramana Jana Tenora herečka Petra Tenorová (25) chtěla stát před kamerou už od svých pěti let. První filmová role však přišla, když jí bylo devatenáct. Tehdy se objevila v pohádce Kouzla králů, kde si zahrála po boku Martina Krause. Předtím ji však mohli diváci vidět i v několika televizních seriálech, např. v Ulici nebo v Cukrárně. Poslední film, který Petra točí, je televizní film Stopy života. Spíše než filmu se však tato herečka věnuje divadlu, jejím domovem jsou nyní prkna pardubické divadelní scény.

    Petra Tenorová hrála v pohádce Kouzla králů.
    Autor: David Tesař

  • 7.

    Lenka Zahradnická (29)

    Herečku Lenku Zahradnickou (29) zprvu diváci pouštěli do svého obýváku se seriálem Ordinace v růžové zahradě, kde v roli sestřičky Veverky hrála od roku 2008. A role sestřiček jí zřejmě zůstane dlouho, protože její další role v seriálu Svatby v Benátkách opět obléká kostým zdravotní sestry. Režiséři ji obsadili i do epizodních rolí, ukázala se ve filmu Vratné lahve nebo v seriálech Hraběnky a Kriminálka Anděl.

    2070910:full:true:true

  • 8.

    Barbora Jánová (21)

    Herečka Barbora Jánová (21) se zapsala do mysli diváků svou rolí Kamily v Doktorech z Počátků, ve kterých hraje od roku 2013. Zde se dokonce před kamerami svékla a ukázala své krásné ženské křivky. O rok dříve se objevila ve snímku Probudím se včera a Hranice. Jednu dobu tato herečka randila s hercem Jirkou Mádlem, dodnes jsou prý kamarádi.

    2070913:full:true:true

  • 9.

    Michaela Sejnová (22)

    Další mladou herečkou, která se objevila v seriálu Doktoři z Počátků, je Michaela Sejnová (22). Poprvé však na obrazovky vstoupila v roce 2012 v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde si zahrála roli Dominiky.

    Michaelu Sejnovou diváci viděli v seriálech Gympl i Doktoři z Počátků.
    Autor: DANIEL CERNOVSKY

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

Stegosaurus: Mě se líbí s českých hereček Berenika Kohoutová a Marika Šoposká a Petra Tenorová a Veronika Khek Kubařová a Tereza Voříšková.

(24. 09. 2017 22:48)

ellka: Katerina Kosova mi pripada ako mladsie vydanie Markety Hrubesove.

(05. 09. 2014 21:12)

ejvm1712: Nechci vidět ty kilometry čůůůrákú,co musejí vykouřit,aby dostaly roli v seriálu.

(05. 09. 2014 12:46)

paragraf: Talentované se nikam nedostanou, pouze tlačenkové mají šanci si hrábnout za pár chechtáků

(05. 09. 2014 12:37)

imperatorcaligula: Takže si to shrňme: jedná se o mix protektních sr*čů a matrací.

(05. 09. 2014 12:07)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy