Blesk má na to svědka, který s nimi letěl v letadle: Galeristu a majitele muzeí voskových figurín Zdeňka Kočíka. Podle informací Blesku se Štekl s Faltýnovou navíc dohodli za »velkou louží« na miminku.

"Všechno se ještě uvidí. Dejme tomu čas," sdělil včera rozpačitě Štekl, když se ho Blesk zeptal na plány s miminkem a stažení žádosti o rozvod. Očitý svědek Zdeněk Kočík ale Blesku potvrdil, že vztah Faltýnové k Šteklovi byl velmi žhavý už v letištní hale.

Svědek potkal obnovený pár ve Frankfurtu na letišti při zpáteční cestě z Thajska. Oni se vraceli z dovolené na Floridě a v Německu také přestupovali směr Praha. Společnou dovolenou přitom v Praze paličatě zapírali. Oba prý budou v Americe pracovně, každý ale jinde a jindy. "Měli se k sobě náramně. Úplně vrkali. Tady rozvod určitě nehrozí," řekl Blesku Kočík a potvrdil tak domněnky, že milenec Jiří Langmajer začne být pro Faltýnovou nesnesitelným intelektuálem a manžel Štekl ji rád vezme zpátky.

V letadle to podle Zdeňka Kočíka vypadalo na druhé líbánky. "Celou dobu se k sobě zamilovaně tiskli, pusinkovali a hladili se. Rozvod je, jak jsem je tak pozoroval, opravdu k smíchu," je přesvědčen Kočík, který podnikatelského kolegu Štekla dobře zná.