A chtěli za ni pořádně zaplatit. Pokusili se dokonce uplatit fotoreportéry Blesku. Ti však byli neoblomní.

Největší hrůzu z uveřejnění inkriminovaných fotografií měla pochopitelně především Petra. Ta věděla, že její stále ještě manžel Simon Štekl po jejich zveřejnění žádost o rozvod už rozhodně nestáhne.

Čtěte také:
Rozhovor: Faltýnová se o rozvodu dozvěděla až z Blesku

Faltýnová: Při sexu ji nachytala tato krabička

Langmajer se bojí Šteklovy pomsty

Fotografové Blesku přistihli Langmajera a Faltýnovou na romantické večeři v centru Prahy, v restauraci v Masné ulici. Když milenci odcházeli, fotografové byli připraveni a získali exkluzivní snímky nového páru. Restauraci totiž opouštěl ruku v ruce. A začal tvrdý boj o fotografie. Langmajer dokonce na fotografy vystartoval, ale během okamžiku se uklidnil a stáhl do pozadí. Vyjednávat tedy začala Petra a bylo na ní vidět, že za snímky je schopná dát cokoli. Fotografy Blesku se dokonce pokusila uplatit a za kartu z fotoaparátu s jejími a Langmajerovými fotografiemi nabízela peníze.

"Řekni, kolik chceš, dáme cokoli," opakovala Faltýnová. Věděla, že jde o hodně... Když se jí nepodařilo fotografie získat, byla viditelně značně zklamaná.

Faltýnová s Langmajerem ve společné domácnosti zatím nežijí. V současné době u sebe jen přespávají. Podle informací Blesku ale už je společný život v plánu. Langmajer se bude stěhovat z garsonky na Palmovce, kde i záchod je jen na chodbě, do luxusního pronajatého bytu 4+1 v centru Prahy. Kdo ale bude platit nájem 25 tisíc korun měsíčně, je otázka. Herec by se musel začít v Ordinaci v růžové zahradě pěkně ohánět...