Že je situace kolem zhrouceného a opuštěného Langmajera opravdu velmi vážná, dokazuje skutečnost, že se hercovi musí přesouvat natáčecí dny v seriálu Ordinace.

"Ačkoliv má třeba jen pár replik, není schopen je odehrát. Nemůže se vůbec ponořit do role doktora Hrušky. Několikrát na place jen blábolil a nebyl schopen říct jedinou větu podle scénáře," potvrdil pro Blesk.cz zdroj přímo se štábu seriálu.

"Podobné informace nemohu potvrdit ani vyvrátit," velmi diplomaticky tlumočila stanovisko vedení Novy, mluvčí seriálu Johanka Brzobohatá.

Tvůrci seriálu dokonce zvažují, že Langmajerovu postavu doktora Hrušky, kvůli hercovým excesům úplně zruší.

Fotogalerie
5 fotografií

"Když se o tom Langmajer dozvěděl, slíbil, že vyhledá pomoc psychiatra, a že se dá co nejdříve do pořádku," pokračoval zdroj.

Langmajer už v minulosti trpěl velkými depresemi, kvůli kterým musel vyhledat odbornou psychiatrickou pomoc. Herec sám otevřeně přiznává, že už několik let musí užívat antidepresiva.

Pokud by Langmajer ztratil lukrativní roli v nejsledovanějším českém seriálu, přišel by ho krátký románek s Faltýnovou pěkně draho.

Už totiž kvůli ní opustil manželku a dvě dospívající dcery. Ale ani to nakonec nedonutilo Faltýnovou, aby s chudým Langmajerem zůstala. Raději se poníženě vrátila k bohatému manželovi Simonu Šteklovi, se kterým se právě usmiřuje na společné dovolené na Floridě.