Místo pravého šampaňského lahve sektu, místo nejluxusnějších restaurací divadelní kavárny a místo věhlasné Pařížské ulice nákupy v obchodních řetězcích. Tak vypadá nový život Faltýnové s Langmajerem. A na ten si modelka žijící celé roky na vysoké noze zvyká těžko.

"Nejdřív jí to připadalo romantické, ale teď už cítí, že je zle. Petra miluje přepych a bez něj žít nedokáže. A i proto chce Simona zpátky," řekl Blesku zdroj blízký modelce.

Fotogalerie
4 fotografie

Podle informací Blesku se Petra takřka denně snaží svého Simona Štekla, za kterého je vdaná teprve půl roku, získat zpátky. "Snaží se mu být co nejvíc nablízku. Dobře ví, že ji Simon pořád miluje, a tak mu často volá," řekl Blesku blízký přítel Štekla.

"Říká mu, jak jí chybí, prosí o odpuštění nebo se jakoby úplně náhodou objevuje na místech, kde ví, že Simona potká. Simon je do ní pořád blázen. Ještě chvíli bude Petra pokračovat a on ji vezme zpátky. Tím jsem si jistý," dodal kamarád podnikatele.

"Já už vážně nemám, co bych k tomu řekl. Rozvod je podaný a běží zatím standardní cestou," řekl ovšem Blesku Štekl.

Na otázku, zda je pravda, že na něho stále ještě jeho žena neustále dotírá, řekl: "Špatně o ní mluvit nebudu. Je to stále má žena. K soukromí se víc vyjadřovat nechci. Co bude nebo nebude, ukáže čas," nechává si zadní vrátka podnikatel.