U dopravní nehody, při které Hrycův syn zemřel, zůstává řada nezodpovězených otázek. "Policejní vyšetřování neskončí tak brzo, jak bychom si přáli, stále vypracovávají další znalecké posudky," svěřil se herec deníku Nový Čas.

Fotogalerie
5 fotografií

Podle Hryce je jasné, kdo seděl za volantem auta smrti: "Řídil Kuba. Oba chlapci byli připoutaní, o tom nelze pochybovat," uvádí Hryc. Sám přidává vlastní překvapivé zjištění: "Nejpodstatnější skutečnost je fakt, že chlapci nenarazili do sloupu! Maska auta nebyla vůbec poškozená, což je zřejmé na fotografii vraku. Auto bylo do sloupu katapultované tím ostrůvkem uprostřed silnice naproti showroomu Mercedes. Nechápu, na co tam vůbec je!"

Herec nepochybuje, že jeho syn zahynul při zběsilé noční jízdě, ale je přesvědčen, že vinu na vážné autonehodě nese i někdo jiný.

"Samozřejmě jeli velice rychle a v té rychlosti si ostrůvku nevšimli, protože nebyl označený. Při předcházející havárii bylo toto označení ohnuté, stejně jako dnes, a nikdo ho stále neopravil. Kubova honda do něj narazila. Na to se určitě najdou svědkové, policie o tom ví."

Na závěr pak smutný otec ještě dodává: "Ten, kdo svou nedbalostí nedal ten ostrůvek po předcházející nehodě opravit, zabil naše děti!" Doufá, že případ nezapadne prachem a viník bude potrestán.