PODROBNOSTI O TRAGICKÉ SMRTI HUGO HRYCE ČTĚTE ZDE...

"Po dlouhé době se cítím zase k světu," napsal kamarádům na svůj profil sítě Facebook syn Andreje Hryce, jen několik hodin před svou smrtí.

Tento portál, na kterém si lidé z celého světa vyměňují informace, Hugo rád navštěvoval a měl zde spoustu přátel.

Posledný odkaz Huga Hryca na síti Facebook
Autor: anc

Nikdo v té chvíli nemohl tušit, že zanedlouho, potom co jim napsal dobrou zprávu, narazí se svojí červenou Hondu rychlostí 120 km za hodinu do sloupu veřejného osvětlení.

Hugovo auto se v Bratislavě doslova rozpůlilo o sloup veřejného osvětlení, a on zemřel na místě. Spolu s ním se zabil i jeho spolujezdec a kamarád ze školy Jakub Karsa (+22).

"Při tragické dopravní nehodě u bratislvské čtvri lamač zahynul v neděli ráno 22-letý řidič Hondy Accord a při převozu do nemocnice zemřel i jeho spolujezdec," uvedla policejní mluvčí Alena Toševová.

Wanda Hryová: Bratrovi už jen zapálila svíčku!

Slovenský herec Andrej Hryc, nové hvězdě »nováckého« seriálu se o tragédii dozvěděl v Praze, kde nyní žije. Okamžitě se vydal do Bratislavy, aby identifikoval tělo svého syna.

Sestra Wanda Hrycová byla podle informací deníku Nový Čas v Miláně. Okamžitě se však vrátila do Bratislavy a rovnou z letiště zamířila v neděli v podvečer na místo tragédie. Zde bratrovi v slzách zapálila svíčku.

Hugovi v říjnu tohoto roku diagnostikovali rakovinu varlat. Přerušil studium diplomacie v Moskvě a doma se podrobil operaci. Tehdy lékaři Hugovi oznámili krásnou zprávu: Rakovinu varlat jsi zdolal, smrti se už nemusíš bát...

O boji Huga Hryce s rakovinou varlat jsme psali zde.

Fotogalerie
6 fotografií