Jedno malé škobrtnutí, jinak super! Herečka Michaela Ochotská (24) včera svoji premiéru v Televizních novinách zvládla. Dokonce se objevil názor, že je lepší, než Borhyová, která musela na mateřskou dovolenou.

"Kou... konkurzní správce," opravila včera svůj jediný brept v hlavní zpravodajské relaci televize Nova čerstvá moderátorka Michaela Ochotská. Ovšem jinak takovou suverénní premiéru málokdo čekal!

Svých třináct vstupů zvládla herečka známá dosud především díky seriálu Pojišťovna štěstí na téměř čistou jedničku. Naši odborníci, kteří ji sledovali přísným zrakem, neměli výhrady ani tak k ní samotné, jako k týmu, který se o vzhled zprávařů stará.

Františka z Módní policie hodnotí Ochotskou: Hezká, ale tuctová! Čtěte zde.

Přesto je jistě nemalá nemalá skupina diváků, které Míša včera mnoho nepotěšila. Mnozí pánové v sedacích soupravách a na gaučích u televizorů, kteří se těšili na její proslulé vnady ale, ostrouhali. A vyhlídky nemají ani do budoucna nijak peprné.

Michaela bývala ozdobou módních přehlídek sexy modelů i spodního prádla, ale od včerejška, kdy usedla na místo Lucie Borhyové (30), má 'utrum'. Stylistky jí dekolt důsledně zahalují a v tomto duchu podepsala i smlouvu.

"Se vším jsem srozuměna. Pro mě je důležité, že mohu dál hrát v seriálu Pojišťovna štěstí. Určité zákazy samozřejmě existují, ale stejně jsem neměla v plánu svlékat se pro pánský časopis," směje se Míša. Prestižní post v televizi jí pochopitelně stojí zato, aby se vzdala i zakázek, které jsou 'na hraně'.

Ochotská poprvé ve zprávách: Proč tak málo sexy?! Čtěte zde.