"Byl to ten nejkrásnější dárek k narozeninám," řekla exkluzivně Blesku Míša. Hvězda Pojišťovny štěstí se poprvé v Televizních novinách objeví na svoje čtyřiadvacetiny 18. prosince.

O tom, zda Lucii Borhyovou nahradí Michaela Ochotská nebo Kristina Kloubková, se rozhodovalo do poslední chvíle. "Zkoušeli nás tři týdny. Od rána do večera jsme byly ve studiu s celým týmem. Mně dělalo problém hlavně to, že moc rychle mluvím," řekla včera Blesku šťastná Ochotská. "Splnil se mi velký sen. A stejně jako já byl nadšený i můj přítel Tomáš Ujfaluši," dodala.

Fotogalerie
14 fotografií

V rámci smlouvy s TV Nova nemusí nová moderátorka zpravodajství omezit ani natáčení seriálu Pojišťovna štěstí. "Ve všem mi vyšli vstříc. Jen doufám, že budu zvládat i vysokou školu. Jsem v pátém ročníku a píšu diplomovou práci,"upřesnila.

ROZHOVOR S OCHOTSKOU ČTĚTE ZDE!

Z toho, že se po návratu Lucie Borhyové, která plánuje návrat z mateřské dovolené co nejdřív, z obrazovky ztratí, strach mít nemusí.

"Nevychováváme si hvězdu proto, abychom se jí vzdali," ujišťuje mluvčí Novy Michaela Fričová. Dál se počítá i s neúspěšnou druhou adeptkou na post moderátorky Televizních novin Kristinou Kloubkovou.

"Kristina má své místo v týmu TV Nova. Počítáme s ní pro další spolupráci nejenom ve Snídani s Novou," dodala.