"Zatím nevíme, zda to bude holka nebo kluk, každopádně ale bude mít příjmení Kováč, koncovka -ová by nebyla mezinárodní," vysvětlila Medková, která byla jednou z hvězd na párty módního časopisu, kde proběhlo několik módních přehlídek a vydražil se akt Evy Aichmajerové pro fond UNICEF.

Fotogalerie
4 fotografie

Klára se bude až do porodu zdržovat v Čechách a myslí už i na svatbu. "Těhotná se ale vdávat nechci. To si raději počkám," řekla Blesku Klára, která je v patém měsíci těhotenství s fotbalistou Radkem Kováčem (28).

Pracovně zatím miminku říká Kamil. "To vymyslela kamarádka Pavla Hrbková, která bude společně s Katkou Průšovou kmotrou," směje se Medková.

Vedle Medkové se na mole objevila i oplácaná Agáta Hanychová, ultraštíhlá Renata Langmannová nebo dýdžejka Míša Salačová. Tři písničky zazpívala Helena Zeťová, která působila hodně smutně. "Je špatná s rozchodu s Jardou Bednářem. Nemůže se s tím srovnat," řekla Blesku kamarádka zpěvačky.

Krátce před půlnocí na párty dorazil i Sagvan Tofi a i s rukou v dlaze do sebe házel jednoho panáka za druhým. "To zase budu zítra trpět jako pes. Nebude mě bolet jenom ruka, ale i hlava," řekl Blesku moderátor nováckého pořadu Přísně tajné.