Ten ji před rokem za 60 milionů svěřil Moťovskému. Po jeho zmizení se ale žezla ujala jeho žena Kateřina (30) a soutěž se řítí do propasti. I Jiří Adamec (60), režisér finálových večerů, dává ruce pryč. A Moťovský podle neověřených informací skončil na dně moře.

Jak hovoří zdroj Blesku, jednání s ruskými obchodníky proběhlo na jachtě a skončilo na širém moři hozením Moťovského do vln. Miss ČR se tak ocitla ve velkých problémech. "Paní Moťovské jsem oznámil, že už nemám zájem. S jejím manželem jsme byli dohodnuti na jiných pravidlech," řekl Blesku Adamec.

Fotogalerie
1 fotografie

Moťovská totiž rozprášila koncepci soutěže, kterou sestavil její muž. Situace je natolik zoufalá, že i kdyby se Moťovský schovával, Miss ČR by ho určitě donutila, aby se vrátil. Moťovská se totiž dostala i do ostrého konfliktu s bratrem pohřešovaného Romanem (42), který byl jednatelem společnosti APK 2 provozující soutěž. Novou koncepci Moťovské zamítl a odmítl jí podepsat mandátní smlouvu, aby mohla vystupovat jako ředitelka Miss ČR. Kateřina podle informací Blesku vyrukovala s údajnou plnou mocí od manžela, jejíž pravost není prokázána, a najala si právníka. Roman byl z jednatelství vymazán a na jeho místo zapsala Kateřina sebe.

"Jako potencionální dědička zjistila, co všechno může být její, a to jí vlezlo na mozek," konstatuje zdroj Blesku. Moťovská si totiž stále myslí, že na jaře finálový večer proběhne. Všechno ovšem hovoří o pravém opaku. Se žádnou televizí nemá podepsanou smlouvu, nemá zásadní sponzory a nemá ani režiséra.