Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Manželka Moťovského: Věřím, že žije

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: dam - 
20. srpna 2008
05:00

Manželka zmizelého majitele Gottlandu Jana Moťovského (38) pláče a pevně věří, že se jí muž vrátí. Naposledy ho prý viděl jeho francouzský přítel.

Jak zjistil Blesk, Francouz českého podnikatele vysadil před nejluxusnějším hotelem ve městě. Nebyl to však ten, v němž měl Moťovský v plánu přespat.

"Honza se měl 3. srpna ubytovat v hotelu Le Palais de la Méditerranée, kam však nedorazil. Policie má už informace, že se na letišti setkal s jedním francouzským podnikatelem, který ho dovezl před hotel Negresco. Ten leží o kus dál. To je Honzova poslední stopa," potvrdila manželka Kateřina Moťovská (30).

Obchod s nemovitostmi, který v Nice Moťovský sjednával, měla také zastřešovat francouzská agentura. Jako zákazníci však byli vytipovaní bohatí Rusové.

"Honzovi obchody šly, měl přátele i nepřátele," ale tak to ve všech kšeftech chodí. "V pátrání nám pomáhá česká konzulka ve Francii Lucie Kodejšová, která sídlí v Marseille. Jen bychom potřebovali rychlejší informace od české policie," přeje si Moťovská.

(Rodiče Moťovského si myslí, že je mrtvý! Čtěte zde!)