"Musím to zvládnout. Už kvůli Honzovi, abych mu neudělala ostudu," řekla včera Blesku Kateřina.

Moťovská má plnou moc, aby v případě nutnosti mohla zastupovat agenturu APK 2 a tedy i prezentovat soutěž krásy Miss ČR.

"Budu pokračovat tam, kde můj muž skončil. O soutěži se mnou pořád mluvil, takže znám i jeho plány," řekla Blesku Kateřina s tím, že si ponechá i celý realizační tým.

Režie finálového večera se tedy opět ujme Jiří Adamec. "Ano, jdu do toho a opět rád. Jen ještě nevíme, která televize bude večer vysílat. Jednání teď probíhají se všemi třemi," řekl Blesku Adamec, se kterým měla čerstvá ředitelka včera první schůzku.

Sešli se v Moťovského Gott Gallery Restaurantu a dohodli se i na porotě: Plastický chirurg Jan Měšťák, psycholožka Hana Kotásková, Milada Karasová z Czechoslovak Models a módní návrhářka Beata Rajská.

"Je to přesně porota, kterou chtěl můj manžel. Celá soutěž bude vůbec podle jeho plánů," řekla Blesku odvážná manželka, která se s Moťovským seznámila ve Špindlerově Mlýně a jeho hotelu West End. S Moťovským žila rok v Las Vegas a poté ve Velké Británii. "Nakonec jsme se usadili v Čechách, vzali se a pořídili si dcerku. Tím má kariéra v modelingu padla," říká máma Kačenky (2), která stále doufá, že se její muž objeví zdravý.

(Proč obchodoval Moťovský s Rusy? Čtěte zde!)