Otázka pro Táňu zněla, proč není na zahájení Karlovarského festivalu ověšena šperky Klenoty Aurum, kterým, jak všichni vědí, dělá reklamní tvář. Už před festivalem se totiž psalo, že Kuchařová, jež u této firmy vystřídala Simonu Krainovou, se v lázních blýskne zlatou, smaragdy zdobenou kolekcí za jeden a půl miliónu korun. A Miss World to na tiskové konferenci potvrdila.

Speciál Karlovy Vary

Čtěte také:
Nafoukaná Kuchařová: Vary jsou pro ni málo světové
Karlovarská módní policie: Průšvihy a hvězdy festivalu očima Františky

Jenže ve Varech žádné takové šperky neměla. A dost nešikovně to zdůvodnila slovy, že si je nechá po dohodě s firmou na jinou, světovější událost. Což bylo vůči pořadatelům Mezinárodního filmového festivalu v čele s Jiřím Bartoškou urážlivé. Vzorná a decentní Táňa se zkrátka nešikovnou formulací dopustila společenského faux pas a vysloužila si označení nafoukaná.

Fotogalerie
10 fotografií


Ani na okamžik nepochybuji o tom, že by se Kuchařová zlatými, kameny zdobenými náušnicemi, náhrdelníkem a prstenem bez zaváhání ozdobila, nebýt elitního Diora, který ji na řadů akcí poskytuje modely. A Dior, což je pochopitelné, jistě žádal exkluzivitu - chtěl udržet styl a image v plném formátu. Nechtěl jej ředit jinými klenoty. Proto měla Táňa k tyrkysové, kamínky vykládané róbě jeho zlatou kabelku a exkluzivní bižuterii.

Nejkrásnější žena světa se zkrátka ve Varech přesvědčila, že sedět na dvou židlích je občas krkolomné. A snaha polichotit Klenotům Aurum (za reklamu od nich inkasovala nemalou sumu), tvrdit, že jsou na lepší příležitost než Dior, rozhodně tuto trapnou situaci nevyřešila. Mimochodem, proč Táně jak z průšvihu ven, neporadil zkušený stratég, pražský radní Milan Richter, s nímž je zasnoubená?