Dara odletěla pracovně do New Yorku (Blesk informoval) a Matěj s dcerou Laurou, kterou má teď na týden na starosti, téměř nevychází z domu.

Ve středu nedorazil ani na nohejbalový turnaj festivalových kapel. Akce se koná každý rok již pět let a zatím ani jednou nechyběl. „Matěj s bráchou natáčejí desku,“ řekla Blesku PR manažerka akce Nikol Poselová, která dodala: „Matěj se nerad předvádí médiím normálně. Natož v této situaci,“ dodala Poselová.

Matěj Homola podle informací Blesku ale svou neúčast nikomu nevysvětlil a ani celý den nezvedal telefon.

Viděli se jen jeden den

Homola prakticky od osudné nehody, při níž zemřel Jindřich Rotrekl (†63), neustále koncertoval nebo měl práci s natáčením nové desky své kapely Wohnout. Daru proto nedoprovázel ani na dovolenou v Bulharsku, kam si zpěvačka odjela vyčistit trochu hlavu. Se svou partnerkou se tak potkal jen při předání dcery.

"Je mi to líto, Dara to ale chápe. Každý máme svoji práci a nevyčítáme si to," řekl před pár dny Homola Blesk.cz, když jsme se ho zeptali, jak složitou situaci a pracovní vytížení s Darou řeší. Doufá, že po návratu Dary z Ameriky, kde zpěvačka zařizuje poslední detaily k tomu, aby v září mohla v Česku otevřít obchod s nábytkem, budou mít alespoň týden jen pro sebe.