Člen kapely Wohnout kvůli svým koncertům neměl v sobotu ani v pátek po příletu své partnerky vůbec čas. „Koncertoval v pátek a koncertuje i v sobotu. Nedá se nic dělat,“ řekla Nedělnímu Blesku Dařina manažerka a dobrá kamarádka Eva Skallová.

Matěj se na Darču a Lauru těšil

Matěj si přitom moc přál se s Darčou vidět, strašně se na ni i na dceru Lauru těšil. „Určitě se uvidíme. Koncertuji i v sobotu, takže bych to domů nestíhal, ale sejdeme se na nějaké neutrální půdě,“ řekl ještě v pátek Blesku Matěj. Včera však už bylo vše jinak… Homola vystupoval od šesti hodin v rámci festivalu České hrady ve Švihově a čas nebyl. Dceru Lauru ale Matěj už brzy uvidí. Bude ji po dobu Darčiny pracovní cesty hlídat.

Když nemohl Matěj, byla Rolins nablízku kamarádka Simona Krainová, která je z jejího psychického stavu dost rozhozená. „V takovémhle špatném stavu jsem Darču ještě nikdy neviděla. Je neuvěřitelně vyhublá, pláče a má obrovské výčitky. Je mi jí strašně moc líto, pomůžu jí, tak jako ona by pomohla mně,“ řekla Nedělnímu Blesku Simona, která poskytla Daře první azyl, když po týdnu přiletěla z Bulharska do Prahy.

Matěj pro ni na letiště nepřijel

Simona s přítelem Karlem Vágnerem pro ni přijela, uvařila večeři a s Darou byla několik hodin. „Darča mi volala z Bulharska, že pro ni nemůže Matěj přijet na letiště, jelikož koncertuje. A tak jsem samozřejmě byla k mání, to je logické,“ řekla Krainová a dodala: „Ona je opravdu strašně špatná z toho, co se stalo. Nejí a nemůže spát. Já se o ni bojím. To je všechno, co vám k tomu můžu říct.“

Fotogalerie
4 fotografie