Určitě jste už někdy slyšeli o možnosti instalace solárních panelů. Ty nabízí kromě řešení výše zmíněných problémů i spoustu dalších nesporných výhod. Snížíte díky nim nejen náklady na provoz své domácnosti nebo podniku, ale třeba i uhlíkovou stopu. Vyrobenou elektřinu si navíc můžete uchovávat v bateriích a ochránit se tak před jejími výpadky.

Autor: Krel Central a.s.

Potenciální zákazníky častokrát odrazuje cena nebo komplikovaný proces žádosti o dotace. Pokud mezi ně patříte i vy, obrátit se můžete na Krel Central. Společnost, jejíž tým se za více než 30 let své existence dokázal vypracovat na špičku v oblasti elektrotechnického průmyslu, a přesto se portfolio ekonomických aktivit společnosti nepřestává rozrůstat.

Kromě dodávky a instalace fotovoltaických elektráren pro běžné použití se zabývá i procesem získávání dotací (např. Zelená úsporám nebo podpora fotovoltaiky pro firmy z OPPIK), pozadu ale nezůstává ani v oblasti elektromobility a nejnovějších trendů. Zároveň stále vyhledává nové příležitosti na trhu – ať už se jedná o investice v energetickém průmyslu nebo jiném odvětví.  

Autor: Krel Central a.s.

Díky těmto letitým zkušenostem firma přebírá téměř celý proces výstavby elektrárny na sebe – od poskytnutí specialisty, který vám připraví nabídku na míru, přes zmiňovanou žádost až po konečnou instalaci solární elektrárny a připojení do distribuční sítě.

Pokud na výstavbu FVE nemáte dostatek finančních prostředků, nezoufejte. KrelCentral vám za pomoci partnerů zajistí dotaci ve výši až 225 000 Kč nebo výhodný úvěr. Jestliže Státní fond životního prostředí žádost zamítne, vyplatí vám společnost částku v plné výši z vlastních prostředků. Pro realizaci stačí vyplnit krátký formulář o FVE na klíč.

Tip: Podívejte se jaké jsou výhody a nevýhody solární energie, životnost solárních panelů, údržba a návratnost.