Věděli jste, že přibližně třetinu svého života prospíte? Proto je důležité mít v ložnici svých snů nejen kvalitní postel a matraci, ale také peřiny s kvalitním povlečením, ve kterém se budete cítit skvěle. Ideální je vybrat povlečení z prodyšného materiálu, které je příjemné na omak a vstřebává pot. Materiál je také dobré přizpůsobit sezoně a teplotě, kterou máte v ložnici. 

Na zimu vyberte flanel nebo mikroplyš

Nejvhodnější je na toto zimní období bezpochyby povlečení flanelové. Flanel je heboučký, hustější a zahřeje vás i v těch nejchladnějších nocích, mnohem víc než klasika. Navíc se velmi snadno udržuje – při správném pověšení po vyprání ho ani nemusíte žehlit. Skvělou volbou je také mikroplyšové povlečení. Má vynikající termoregulační schopnosti a jejich heboučký povrch je příjemný na dotyk. Mikroplyš se též velmi snadno udržuje a po vyprání rychle schne. Spolu s ním si můžete pořídit i mikroplyšové prostěradlo, a vytvoříte si tak zejména v zimě útulné místo na spaní. Pořídit si můžete dokonce i povlečení, které zároveň hřeje i chladí. A to díky tomu, že každá strana je vyrobena z jiného materiálu. A tak ho jen povlíknete dle ročního období. 

Stylové motivy pro velké i malé

Nezbývá než si vyladit svou ložnici tím pravým povlečením. Pořiďte si krásné a zároveň teplé ložní prádlo s nejoblíbenějšími motivy vloček, skřítků, sobů, sněhuláků nebo se zasněženou krajinou. A nezapomeňte také na své děti, ať je jim také v pelíškách hezky teplo. Určitě si z velké nabídky všichni vyberete.

Hřejivé zimní povlečení vybírejte za skvělé ceny na našem Bazaru Blesk.

Podívejte se do naší galerie, máme pro vás spoustu inspirace. 

Fotogalerie
15 fotografií