Měkké potěšení

Není nad to ulehnout do pohodlné postele provoněné čerstvě vypraným povlečením. Naše kůže touží po hladkém a měkkém materiálu, jako je perkál. Je vyroben z čisté bavlny, vyrovnává teploty a dobře saje. Florální motivy ložního prádla dodají interiéru svěží nádech jara. Má to ale jeden háček. Z těchto peřin se vám nebude chtít vstávat! Vaše křesla i postele pak doplní dekorativní polštářky v barvách rozkvetlé zahrady nebo s motivy zvířat. Nebudete ani překvapeni náhlou návštěvou, protože kulatý sametový polštář s potahovaným knoflíkem uprostřed může posloužit jako sedák, a vy se tak nemusíte stresovat nedostatkem židlí.

Drobný nábytek

Pokud toužíte po odpočinkovém koutku na čtení, je ten pravý čas zainvestovat do komfortní židle s nadčasovým vzhledem. Můžete ji použít i k pracovnímu stolu, čímž si zpříjemníte váš homeoffice.

Příjemně strávený čas v kuchyni

Pojďme si zpříjemnit i čas strávený v kuchyni. Rozněžní vás růžová keramická konvička nebo dezertní talířek, jehož dekor zaplaví váš jídelní stůl optimismem.

Dekorace: to je to, oč tu běží

Nebojte si pořídit nějakého toho „lapače prachu“. Pokoj bez dekorací bude prázdným prostorem, ve kterém se zkrátka nebudete cítit dobře. Ideální dekorací je ta, která bude zároveň praktická – třeba designová váza, stojan na vaše šperky nebo originální zrcadlo.

Inspirujte se v naší galerii a pořiďte si bytový doplněk, který zútulní vaši domácnost!

Fotogalerie
26 fotografií