Herečka z oblíbeného seriálu Papírový dům (v angličtině Money Heist), který byl velmi úspěšný na Netflixu ukázala její nádherné bydlení plné barev i pokoj její malé dcerky.  Ten zařídila zejména v bílé barvě, bez nějakého konkrétního tématu. „Něco, na co jsem mnohokrát myslela při zařizování dětského pokoje, byla právě barva. Jaká barva a téma se ji bude líbit? Pravdou je, že v tuto chvíli je mnoho rozhodnutí, která za ni musím udělat, a tak jsem jako převládající barvu pokoje zvolila bílou a to včetně barevných prvků, díky nimž je pokojíček útulný a zábavný, ale bez zaměření na jedinou barvu nebo jediné téma, protože doufám, že pokoj poroste s ní, a pak se může sama rozhodnout pro její oblíbenou barvu," vysvětluje Esther.

Fotogalerie
29 fotografií

Nejoblíbenější místnost

Autor: Westwing

Asi nikoho nepřekvapí, že Esther miluje na celém domě nejvíc obývací pokoj „Můj oblíbený pokoj je obývací pokoj. Je to místo, kde trávím hodně času a sdílím ho s rodinou a přáteli," což prozradila při návštěvě Westwing.

A co ji v domě nejvíce baví? Koberce, bez nich není dům domovem. To koresponduje i s jednoduchým stylem, jakým celé bydlení Esther zařídila. „Inspirovala severskými obývacími pokoji, protože si myslím, že vytvářejí velmi přívětivé prostředí, zatímco jsou minimalistické nebo s nepříliš velkým vizuálním šumem. Myslím, že hodně frekventované prostory generují trochu stresu, alespoň pro mě,“ doplňuje.

Světlé tóny

Autor: Westwing

Neutrální barvy jsou nejen v dětském pokojíčku, ale prolínají se celým domem. Důvod je prostý... „Chtěla jsem, aby to byl prostor klidu, uvedení do relaxačního režimu. Proto jsem chtěla světlé tóny, ale aby nepůsobili studeně. Proto ty světlé tóny, ale s kontrastními kousky a oranžovými věcmi, které skvěle sedí a je to moje oblíbená barva.