Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Známe barvu roku 2022! Jak ji vnést do vašeho domova?

/
  • Very Peri je barvou roku 2022.
    Very Peri je barvou roku 2022. (westwing)
    19. prosince 2021 ● 06:00

    Pantone Color Institute představil barvu pro rok 2022 a rozhodně to není žádná nuda! Nese název Very Peri a jde o modrofialovou barvu. Ukážeme vám, jak ji začlenit do vašeho domova.

    Modrofialová barva bude skvělým doplňkem zejména pro jarní a letní dny, chybu s ní ale neuděláte ani na vánočním stromečku, nebo zimních dekoracích. Jak na to?

  • 1.

    Velké kusy nábytku

    Autor: Bonami

    Pokud se rozhodnete v barvě Very Peri pro větší kus nábytku, ideální bude lavice, gauč, nebo židle. Obchody s nábytkem a doplňky reagují na barvu roku 2022 velmi rychle a už mají kolekce, ve kterých najdete přesně to, co hledáte.

  • 2.

    Na zeď

    Autor: westwing

    Je jen na vás, zda vymalujete celou stěnu, nebo použijete obraz. Výsledek bude báječný a svěží. Můžete si zkusit vytvořit i malé umělecké dílo sami.

  • 3.

    Ze skla

    Autor: westwing

    Na detailech záleží. Proto můžete v pastelově fialové najít i skleničky, talíře, nebo skleničky na víno. Ze skleněných doplňků pak vázy, stínítka lampiček, nebo rovnou celý lustr.

  • 4.

    Textilie

    Autor: Bonami

    Asi největší využití barvy Very Peri bude v textiliích. Známe to všichni. Čím více polštářků, tím lépe! Ale můžete ji mít i na plédech, kobercích, prostíráních, ručníkách, nebo utěrkách. Samozřejmě nesmíme vynechat ani povlečení na postel, nebo závěsy. Možností je nespočet! Jakou si vyberete vy?

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy