Byli jsme u toho, když se Královny pořádku Lucie Kocman a Pavlína Štefanová z projektu O domovē pustily do další výzvy. Vypravily se do relaxačního a masážního studia, které majitelka provozuje v rodinném domě. Na prostor se dívaly očima klientů, kteří se budou vracet nejen na základě kvality poskytované služby, ale především tehdy, když se budou ve studiu cítit příjemně a uvolněně.

Fotogalerie
16 fotografií

V kůži klienta

Majitelka salonu, která Královny pořádku požádala o pomoc, nedávno opustila větší provozovnu a své podnikání přesunula do volné místnosti v domě, kde žije s rodinou. Zařídila ji nábytkem a dekoracemi, které již měla. „Prostor je příliš zaskládaný a hýří všemi barvami. Tak může působit rušivě a klient si pak při relaxační masáži třeba vůbec neodpočine,“ vypočítávala problémy Lucie. „Navíc se tu kombinují dva styly. Thajská exotika a provensálská romantika, kterou má ráda majitelka,“ doplnila ji Pavlína. V případě provozovny je nutné brát v úvahu především její účel a to, aby se v ní cítili dobře klienti. Královny pořádku tak hned věděly, že studio musí barevně a stylově uklidnit a zbavit jej přebytečného nábytku a neladících dekorací. Upozornily taky na to, že klienty ovlivňuje i okolní prostředí. „Obzvlášť pokud přicházejí chodbou rodinného domu, je důležité schovat osobní věci majitelů a zařídit, aby zákazníci nezakopávali o boty a hračky,“ vysvětluje Lucie. 

Jak Královny pořádku masážní salon barevně sladily a jaké kusy nábytku musely pryč? Tuto a další proměny můžete zhlédnout v rámci seriálu Královny pořádku, který vysílá internetová televize Mall.tv.

Více se dozvíte také v časopise Blesk Bydlení. Aktuální vydání seženete na novinových stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE.

Blesk Bydlení 08/2021
Autor: Czech News Center