Můžete sledovat, jak si Tereza buduje a hýčká své bydlení snů – a zvládla to jak v rodinném domě, kde žila dřív, tak v pronajatém bytě, který nyní obývá se svými syny.

„Doma se musím cítit dobře, ale nejdůležitější je mít kolem sebe ty, na kterých vám záleží,“ říká blogerka. Průchod dává i své vášni pro design. Fotky vám na první pohled prozradí, že Tereza miluje minimalismus a skandinávský styl. V jejím bytě převažuje bílá, černá, šedá a jednoduché linie.

Fotogalerie
14 fotografií

„Základ sem tam doplním nějakou barvou. Nyní je to jemná růžová, vínová a tmavě zelená. V pokoji synů se držím kombinace petrolejové, tmavě modré a hořčicové,“ poodkrývá Tereza své preference.

Vkus se jí v průběhu času přirozeně vyvíjel, ale Skandinávie ji oslovila už před deseti lety, kdy její manžel dostal nabídku práce ve Švédsku a Tereza se těšila, jak bude sever poznávat.

Ze stěhování nakonec sešlo, ale Terezu tamní interiéry okouzlily. Skandinávky sleduje také na Instagramu. „Líbí se mi, jak kombinují designové kousky s obyčejnými věcmi, a o to se snažím i u nás doma.“

Ať už se chcete jenom kochat příjemným světlým interiérem nebo hledáte inspiraci, Terezin blog housebyt.blogspot.com a Instagram @purewhitecz vás nadchnou.

Článek připravil časopis Blesk Bydlení. Aktuální číslo koupíte v novinových stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Bydlení 06/2021 redakce