Moderní design inspirovaný retrem

Dřevěný nábytek estonské značky vzniknul z nápadu Leonharda Pfeifera, designéra, který vyrůstal v domácnosti obklopené retro nábytkem svého otce. Inspirace je zde naprosto jasná, protože oblíbené Woodman kousky nábytku tolik připomínají ty retro komody a manželské postele, které pamatujeme i my od našich rodičů a prarodičů.

Rozdíl je v tom, že Leonhard jim dodal moderní a minimalistický design, který se neokouká ani za celá staletí. Na jejich podobě se podílejí designéři z Japonska, Španělska i Anglie. Ptáte se, které patří mezi absolutní favority?

Komoda Chaser

Na první pohled vás dostane neobvyklou kombinací barevných tónů a dřevěné kresby. Získáte s ní spoustu úložného prostoru a díky posuvným dveřím si můžete vybrat, zda své oblíbené knihy schováte před zraky návštěv nebo je naopak vystavíte na odiv. Zakřivené nohy jsou typickým znakem retra, zatímco kvalitní dřevo a jednoduché linie jsou tím nejlepším z minimalismu. Objevte komodu Woodman a spoustu dalších.

Tato komoda Woodman snoubí to nejlepší z moderna i retra.
Autor: BONAMI

Jídelní stůl Blanco

Tomuto stolu dominuje bílá polomatná barva a nohy z masivního dubu. Dřevěné detaily jsou vyrobené z masivního dubu a dřevovláknité MDF desky s dubovou dýhou. Ve stejné kolekci najdete i dalších kousky, které krásně odraží světlo a rozjasní tak každý tmavý interiér. Jestli toužíte po stolu, ve kterém je citlivě propojený moderní design s tradicí, neměly by vám jídelní stoly Woodman uniknout.

Noční stolek Mora Propojuje oblíbené březové dřevo, které si zamilujete pro jeho jemnost s dalšími precizními detaily. I jeho nohy jsou vyrobené z masivního dřeva, které je ale ošetřené černým lakem a proto díky matnému finiši působí jako kovové. Ideální pro ty, kteří tíhnou k přirozeně laděným interiérům v přírodním stylu. Se značkou Woodman můžete vybavit celý svůj byt, kromě nábytku totiž vyrábí i stylové osvětlení a dekorace.

Kvalitní dřevo v ložnici podpoří váš klidný spánek.
Autor: BONAMI