Žádanou variantou je i dřevodekor v úpravě CPL laminát s 3D efektem povrchu a vysokou odolností. Aktuálním trendem je i reverzní otevírání dveří v menších místnostech nebo posuvné systémy na stěně či do pouzdra.

TIP: Navštivte na veletrhu FOR ARCH stánek MASONITE a přesvědčte se osobně!

Pro 20 prvních návštěvníků každý den jihlavské pivo zdarma!

Termín: 22.–26. 9. 2020, č. stánku 2H22, PVA Letňany, Praha

 

Odolné, praktické a současně stylové dveře do dětského pokoje

Ani v dětském pokoji není třeba zapomenout na design a styl dveří. Dokonce i lakované dveře, pokud jsou vícenásobně lakované a tvrzené UV světlem, dokážou odolat náročnému provozu nejmenších členů rodiny. Pokud je zvolen matný lak, nezůstávají na povrchu dveří viditelné otisky prstů. Prosklení dveří z jiných místností je možné nahradit horizontálním nebo vertikálním profilováním plných, hladkých dveří. Styl celého bytu se tak udrží a současně je to praktické řešení.

Bílé dveře CLARA MASONITE s 3vrstvým HQ lakem, typ Dakota se satinovaným prosklením polí. Rámečky prosklení mohou být i bílé nebo hliníkové.
Autor: Masonite CZ

Kouzlo jednoduché elegance bílé barvy přetrvává

Použitím černého nebo hliníkového (ALU) rámečku prosklení, černých klik či černých pantů se zvýší zajímavost interiérových dveří. Třívrstvý matný bílý lak dveří CLARA je tvrzený UV světlem vnese do interiéru punc nadčasovosti, stylu a elegance. Je možné si pohrát s různou mírou prosklení nebo profilování.

Bezfalcové dveře MASONITE s novým dřevodekorem dub Halifax tabákový s kováním Magnetic.
Autor: Masonite CZ

Dřevodekor s 3D efektem

Dřevodekor, který je v povrchové úpravě CPL laminát (tedy lisovaný pod tlakem), má 3D strukturu povrchu a na pohled i při dotyku vnímáme strukturu dřeva. Proti dřevu má tu výhodu, že je vysoce odolný proti poškrábání, nekroutí se, snadno se udržuje a dlouho vydrží. Mezi trvale oblíbené dekory patří například borovice finská, buk přírodní, borovice švédská nebo dub přírodní.

Nový dřevodekor dub Halifax tabákový kombinuje dva zdánlivě neslučitelné designové prvky – vzhled dřeva s patinou starých časů s nejmodernějším magnetickým kováním bez kliky a zámku. Vzhled starého dřeva podtrhují dokonce i realistické praskliny. Mohutnost i síla starého dubu vnesou do prostoru pocit trvalosti a stability.

Kování Magnetic je nový systém ovládání dveří – bez kliky, bez zámku, bez elektroniky, a především bez závad.
Autor: Masonite CZ

Chytré ovládání dveří bez kliky

Kování Magnetic je nový systém ovládání dveří – bez kliky, bez zámku, bez elektroniky, a především bez závad. Do kování je zapracována řada velmi silných magnetů, které jsou umístěné do dveřní zárubně. Naproti do dveřního křídla je zasazen blok z magnetické nerez oceli. Při dovírání dveří se k sobě obě části přiblíží a působením magnetické síly zajistí plynulé dokonalé dovření.

Sestavení vlastních dveří je možné v on-line konfigurátoru, v 15 vzorkových prodejnách MASONITE v ČR a ve 4 na Slovensku.

www.masonite.cz