Rodina toužila po domově, který by se stal centrem socializace. Zároveň měl být reprezentativním místem, kde by bylo možné vystavit sbírku umění a designu. Interiér sídla tak představuje eklektickou směsici starožitného nábytku smíšeného s italským, francouzským a skandinávským designem a půdorysem, který je ideální pro společenské setkávání.

Hlavní společenské místnosti domu jako obývací pokoj, jídelna, kuchyň a balkon získaly novou volnější dispozici, díky které prostory působí, jako by tekly.

Gurmánská kuchyně má několik zajímavých prvků. Nejvýraznějším je černá policová jednotka s geometricky vystupujícími dlaždicemi. Horní skříňky kuchyňské linky zcela chybí. Nahradí je dekor poskládaný z řady talířů od Fornasetti.

Úžasná je také jídelna s okny, která sahají od podlahy ke stropu a nabízí výhled na svěží zeleň venku.

Ačkoli jsou všechny sociální prostory opticky rozděleny, stále zůstávají propojeny pomocí masivních průchodů mezi místnostmi. Umělecká díla a nábytek krásně kontrastují s bílými stěnami, stropy a světlou podlahou, kterou z velké části pokrývají tibetské koberce z vlny a hedvábí.

Další hezké řešení se nachází v obývacím pokoji.  Velké stěny ze skla je  možné odsunout na stranu a vnitřní a venkovní prostory se tak elegantně propojí dohromady.

Fotogalerie
19 fotografií