Moderní budova je navržená s cílem maximálně propojit interiér s přírodou, ovocným sadem, centrální zahradou, zvýšenou zahradou a bazénem. Všechny tyto části jsou integrovány dohromady, nachází se v docházkové vzdálenosti od domu a nakonec se s ním spojují na kryté terase.

Půdorys domu je rozdělen do tří různých úrovní, aby se příroda co nejvíce spojila s domovem. Základní úroveň je částečně pod zemí a skládá se z garáže pro tři auta a slunné terasy.

Jako zajímavé místo slouží travnaté a kamenné schodiště, které spojují zahradu a bazén.

V přízemí se nachází hlavní obytný prostor, který je situován směrem k okolním stromům a rannímu slunci. Odpoledne interiér pomáhá před intenzivním žárem stínit dřevěné panely. Sluneční clony, které pomáhají redukovat žár a zároveň propouštějí do interiéru dostatek světla, se nacházejí také přímo u vchodu do domu, což vytváří větší pocit soukromí.

Druhá úroveň zahrnuje tři ložnice, obývací pokoj a malý víceúčelový prostor, který majitelka cvičí jógu. Nejintimnější prostory v domě jsou umístěny na nejvyšší úrovni, aby umožňovaly výhled na obzor nad sousedními domy. Na fasádě jsou umístěny posuvné dřevěné žaluzie, které nabízejí dodatečnou přizpůsobitelnou vrstvu soukromí a v případě potřeby regulují sluneční světlo.

Fotogalerie
14 fotografií