Interiér Mansion Liu vznikl na základě myšlenky, že domov má zobrazovat předměty, které ztělesňují vzpomínky a osobnost majitele. V domě tak najdete především originální nábytek vyrobený na zakázku a předměty přivezené z cest do zahraničí.

Výsledkem je rustikální vzhled s moderním nádechem. Mezi zajímavé akcenty patří třeba minimalistická vana z přírodního mramoru a dramatický krb.

Většina nábytku a dalšího vybavení byla vyrobena na zakázku podle návrhu designéra Boba Chena. Za zmínku stojí například televizní skříň v obývacím pokoji, která je vyrobena z obrovského kmene dovezeného z Indonésie. Na vytvoření konferenčního stolku byly použity čtyři kusy kamenných desek, které pocházejí z Nizozemska.

V domě kromě klasických místností najdete také klidnou čajovnu s výhledem na malou skalku. Stěny, podlaha a zařízení čajovny jsou vyrobeny převážně ze dřeva, aby posílily rustikální atmosféru a přímo propojily prostor s přírodou.

Mezi prostorem pro přípravu čaje a posezením v čajovně se nachází dramatický krb.

Hlavní ložnice a koupelna fungují jako nejmodernější pokoje v domácnosti. Elegantní mramorová vana zve k relaxaci, zatímco moderní toaletní stolek podporuje chuť o sebe pečovat.

Fotogalerie
20 fotografií