Interiéry domu, které příjemně souzní s okolní krajinou, navrhl ateliér Cecconi Simone Inc. Na první pohled zde zaujme lehká sofistikovaná paleta materiálů a velkorysá okna, která nabízejí výhled na bazén a do dvora.

Designéři se rozhodli zachovat konzistentní povrchové úpravy a osvětlení v celém prostoru. Díky tomu si vila zachovává poklidnou atmosféru, kterou narušuje pouze ohromující výhled z oken s dvojitou výškou. Dřevěné podlahy, bílý nábytek  a černý krb udržují moderní styl stavby, aniž by obětovali pohodlí obyvatel.

Hlavní úroveň je rozdělena na veřejnou a soukromou oblast, což umožňuje mimořádnou úroveň soukromí. Ve veřejné zóně najdete kombinovanou jídelnu a obývací pokoj s klavírem umístěným u okna. Jedno ze schodišť se nachází za skleněnou clonou, což majitelé ocení zvláště v okamžiku, kdy schodiště zaplavuje přirozené světlo ze světlíku.

V soukromé zóně je prostor se dvěma objemy, který nabízí velkou rodinnou místnost s krbem a moderní kuchyň. V horním patře jsou ložnice pro rodinu, samostatné apartmá se dvěma ložnicemi a společná koupelna. Nachází se zde také posilovna, domácí kino a hudební knihovna, která představuje rozsáhlou vinylovou sbírku majitelů.

Fotogalerie
14 fotografií