Majitel chtěl otevřený interiér bez viditelného nepořádku, zbytečné výzdoby a detailů. „Chtěl vidět všechny funkce bytu - kuchyň, obývací pokoj, ložnici, pracoviště - v jednom otevřeném prostoru,“ uvedlo ruské architektonické studio. "Při vytváření interiéru jsme se zaměřili především na organizaci prostoru, jeho ergonomii."

Architekti k rozdělení otevřeného prostoru nepoužili zdi, ale vsadili na zóny. Vytvořili je jednoduše volbou různých materiálů a několika úrovní podlahy.

Design se točí kolem několika kusů obyčejného a jednoduchého vestavěného nábytku vyrobeného z masivního dubu. Patří mezi ně stolní deska umístěná mezi kuchyní a ložnicí, která funguje zároveň jako pracovní stůl a pracovní stůl v kuchyni.

Postel je zabudována do vyvýšené plošiny a vizuálně ji chrání mřížka regálů. Pod plošinou je řada zásuvek pro uložení sportovního vybavení. 

Ačkoli je byt malý, není zde nouze o světlo. Přirozené denní světlo vstupuje do bytu z oken v kuchyni a ložnici. 

Od vchodu do bytu se táhne velká dubová úložná stěna, která skrývá koupelnu a pokračuje do kuchyně. Stěna obsahuje skryté úložné skříně a mřížku otevřených regálů. Naproti dubové zdi architekti vložili druhou úložnou stěnu v kontrastním bílém provedení. Obsahuje vestavěnou skříň a šatnu.

Fotogalerie
11 fotografií