Sehnat kvalitní stavební materiál za rozumnou cenu není vůbec jednoduché. Ti, kteří už něco stavěli, by o tom mohli dlouho vykládat. Na vás se ale usmálo štěstí. Od 1. dubna totiž začíná akce Stavte výhodně a během ní můžete sehnat vše potřebné pro stavbu.

Do akce Stavte výhodně se zapojilo šest prémiových značek na našem trhu.

  • Zdivo za skvělou cenu seženete od společnosti Wienerberger,
  • střešní tašky v akci nabízí společnost Tondach,
  • komínové systémy má pro nové zákazníky nachystané společnost Schiedel,
  • Vekra má dostatek dveří a oken,
  • plastové potrubní systémy pro stavbu dodá firma Pipelife
  • a Siko má vše pro krásnou kuchyni a koupelnu.

Stavte výhodně
Autor: Wienerberger

A jaké slevy na vás čekají? Wienerberger poskytuje na vybrané zdivo Porotherm slevu 25 – 29 %. Firma Schiedel sleví na své komínové systémy až 35 %. Stejně vysokou slevu, tedy 35 %, si pro vás připravil i Tondach. Vekra sleví na dveře i okna až 3000 Kč a pozor, jedná se o takzvanou dodatečnou slevu! Pipelife svou cenu na trubky pro podlahové topení sníží až o polovinu. Siko vám zpracuje tři návrhy na vaši budoucí koupelnu za cenu jednoho a navíc přidá montáž celé kuchyně úplně zadarmo.

Ovšem akce Stavte výhodně nekončí jen dodáním materiálu a slevou. Pro každého nového zákazníka je připraven profesionální zákaznický servis. Naši pracovníci udělají pro vaši stavbu kalkulaci materiálu zdarma a veškerý materiál si pak vyzvednete v husté síti stavebnin.

Na nic nečekejte! Stavte výhodně - chytře, rychle a kvalitně s materiálem špičkové kvality. Stačí k tomu jen málo. Za kontaktování našich pracovníků přece nic nedáte! Veškeré informace a slevový poukaz na celou akci naleznete na stavtevyhodne.cz.

Využijte speciální akce a ušetřete
Autor: Wienerberger