Dům stojí ve staré zahradě a má základní tvarosloví rodinných domů. Koncipován je jako bungalov se sedlovou střechu. Stavba je do zahrady zasazena tak, aby vizuálně nezatěžovala okolí. Autoři počítají s tím, že dřevo na fasádách a na střeše domu časem změní barvu a stavba se tak stane nedílnou součástí místa, kde stojí.

Rodinný dům se skládá z dvojice různě vysokých budov se stejným sklonem střechy, které spojuje prosklený krček. Vnitřní prostory jsou zařízeny v moderním stylu s důrazem na komfort a vzdušnost. V interiéru je dům na dvou místech otevřený až do krovu. Konkrétně jde o obývací pokoj a ložnici.

Interiér se dělí do tří sektorů, v prvním je garáž a úložné prostory s technickým zázemím, ve druhém, centrálním, je společenská zóna tvořená kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem. Třetí část je privátní. Jsou zde dva pokoje a koupelna a ložnice majitelů s vlastní koupelnou a šatnou.

Uvnitř je dům převážně bílý. Na barevnosti interiéru dodává velmi pečlivě volený nábytek a další doplňky. Pohodu domova navozuje zejména krb doplněný zásobníkem na dřevo. Veškerý nábytek je navržen jako vestavný, s povrchy z bílých lakovaných MDF desek nebo přírodního olejovaného dubu.

Fotogalerie
8 fotografií