Obě herečky, jak je vidno jsou ve filmu hlavně na ozdobu. Scarlett Johansson tak doslova plýtvá svým hereckým talentem, říkají první recenzenti na její roli. Avšak v sexy, upnuté černé kombinéze jí to opravdu sekne! Role Gwyneth Paltrow v podobě Starkovy asistentky (Robert Downey jr.) už je o něco duchaplnější. Dostanou nás především skvělé slovní přestřelky mezi ní a Železným mužem Starkem.

Scarlett Johansson ve filmu hraje tajnou agentku Natashu kovanou v bojových uměních. Scarlett se bude snažit dostat se Downeymu pěkně pod kůži. Začíná tak hra svádění a boj mezi ní a Gwyneth. Dostane tak Irona Mana ďábelská bruneta, nebo andělská blondýna?

Fotogalerie
3 fotografie

Herečka Gwyneth Paltrow už měla se svou rolí zkušenost v prvním díle filmu Iron Man. "Mezi mnou a Tony Starkem to bude opět velmi zajímavě jiskřit, pořádný oheň se však rozhoří až s příchodem nové asistentky - Natashy Romanoff, kterou ztvárnila Scarlett Johansson," řekla herečka. S Johansson si prý Paltrow výborně rozumněla, poněvadž prý nebyla konečně jedinou hlavní ženskou postavou, která musela být takřka pořád na place.

Scarlett Johansson zpočátku film Iron Man nic neříkal, nicméně po jeho zhlédnutí si okamžitě vytvořila kladný názor a přijala nabídku zahrát si v pokračování. Herečka si ve filmu zahraje v upnutém kostýmu Černé vdovy, který byl podle ní sice dost těsný, ovšem dalo se v něm dobře hýbat a to kvůli akčním bojovým scénám. "Nechtěla jsem, aby mě někdo ze známých viděl v tom oblečku, takže jsem se v kombinéze tak trochu skrývala, chtěla jsem počkat na jejich překvapené pohledy," řekla Scarlett. Závěrem pak dodala, že se při natáčení extrémně bavila a diváci by na tom měli být podobně.

552842:gallery:true:true