Vladimír Dlouhý ztvárnil ve své poslední roli mafiánského šéfa, jednu z hlavních postav Kajínkovy kauzy. Velice dojemná je scéna, ve které Vladimír Dlouhý v roli nemocného mafiána Novotného utěšuje Kajínkovu advokátku (Táňu Vilhelmovou). "Někdo má to štěstí, že umře přirozeně a někdo ne," říká Dlouhý. Snad každý v sále si v té chvíli se smutkem vzpomněl na nedávnou smrt tohoto skvělého herce.

Falešného Kajínka přivedli v poutech

Přestože se produkce dlouho očekávaného filmu Kajínek, který je inspirován skutečným příběhem nejznámějšího vězně v Česku, hodně snažila, aby se premiéry zúčastnil i samotný hlavní hrdina, odsouzený na doživotí, nepovedlo se to.

V půl osmé se ale přesto za doprovodu ozbrojené eskorty a v poutech v pražském Slovanském domě objevil muž, velmi nápadně podobný Kajínkovi."Samozřejmě je to jen dvojník, toho pravého Kajínka se nám sem bohužel nepodařilo dostat," řekl pro Blesk.cz producent a režisér filmu Petr Jákl.

Mezi prvními hosty se k překvapení všech objevila herečka Eliška Balzerová. Přišla i bývalá moderátorka, novinářka Pavlína Wolfová. "Před chvílí mi Kajínek psal, že se omlouvá, ale že mě na premiéru filmu nedoprovodí," řekla pro Blesk.cz Pavlína Wolfová, která je s nejznámějším vězněm již delší dobu v kontaktu. "Snažím se s ním udělat rozhovor, ale vězeňská služba mi zatím nevychází vstříc," dodala Pavlína.

Fotogalerie
25 fotografií

Manželka Vladimíra Dlouhého nepřišla

I když se čekalo, že hlavní ženská hrdinka filmu Alice Bendová, jejíž nahé fotografie Blesk.cz nedávno zveřejnil, dorazí v sexy outfitu, přišla v černém topu a volných kalhotech. Jediné, co na ní bylo sexy, byly zdobené boty na podpatku.

Vdova po Vladimíru Dlouhém do Slovanského domu nedorazila, přestože ji producenti pozvali. Na červeném koberci se ale zato objevilo mnoho z řad českých celebrit. Přišel Vašek Noid Bárta v doprovodu přítelkyně Aleny Jáklové, které to v šatech s vysokým rozparkem neuvěřitelně seklo. Její bratr, producent Petr Jákl, dorazil v doprovodu manželky, bývalé rosničky Romany Vítové a představitele hlavní role Konstantina Lavroněnka, který se po celý večer bavil v přítomnosti a více méně náruči krásných žen - Táni Vilhelmové, která ve filmu hrála Kajínkovu advokátku, a Kláry Slámové, skutečné Kajínkovy advokátky.

Ze slavných osobností si film nenechala ujít ani Jana Švandová s manželem Pavlem Satoriem, Ivan Vyskočil s neznámou kráskou, režisér Juraj Jakubisko s manželkou Deanou Horváthovou a ve viditelně bujarém stavu dorazil i kameraman filmu F. A. Brabec s rozevlátou manželkou.

Reportáž z párty
Sledujte Blesk.cz: Ve čtvrtek vám přineseme reportáž ze slavnostní párty po premiéře!