Ani jedno, ani druhé. Lindsay byla z vězení údajně propuštěna za dobré chování a přeplněnost stavu. Mluvčí herečky řekl, že její matka Dina a sestra Ali ihned jely do ústavu, aby ji viděly.

Problémová dívka byla propuštěna v pondělí v 1.35 hodin ráno místního času. Nyní bude pokračovat v plnění svého trestu. Poputuje do léčebny, kde bude nuceně čelit svým dvěma hlavním problémům, alkoholu a drogám.

Čeká ji krásné rehabilitační centrum

Stránka rehabilitačního centra, kde se teď bude herečka léčit, na svých webových stránkách píše: "Orange County v Kalifornii je místo klidu a vyrovnanosti. Tomu pomáhá i klidné a malebné okolí. Výsledkem je brzké uzdravení pacientů, kteří trpí závislostí na drogách alkoholu." Co víc by si mohla křehká blondýnka přát?

Navíc v areálu je plno stromů a lehátek, kde se dá relaxovat. Léčebna má hezky zařízený interiér. Jsou tam pohodlné sedačky a dokonce i televize. V pokojích jsou dvě postele. Zatím se neví, jestli bude Lohan spát sama, nebo bude mít spolubydlící. Otázkou zůstává, jestli si takovéhle středisko závislá herečka vůbec zaslouží.

Právnička ji brání

Lindsay Lohan je závislá na methamfetaminu. V drogových kruzích se mu říká "krystalový meth". Je to vysoce návyková látka, která zvyšuje energii a pomáhá udržet pozornost.

Právní zástupce herečky Shawn Chapman Holley ale řekla: "Tvrzení, že by moje klientka byla závislá na methamfetaminu, je falešné. To vím stoprocentně. Nikdy jsem na ní nepozorovala příznaky této závislosti."