Uspěly

Monica Bellucci (40)

Svůdná Monica Bellucci
Autor: ČTK

Italská modelka se do světa filmu uvedla legendárním Draculou od slavného režiséra F.F. Coppoly. Zaujala ale i dalšími povedenými rolemi. Asterix a Obelix nebo dva díly kino hitu Matrix jsou dalšími filmy, ve kterých zazářila. Jako herečka je Monica ve světě chválena a na stříbrném plátně neokouzluje jen dokonalými ženskými tvary.

Simona Krainová (36)

 

452905:gallery:true:true

Česká modelka si zahrála ve třech dílech filmu Byl jednou jeden polda. Její herecký výkon byl skvělý. Ve filmu hrála sexy blonďatou policistku, která má všechny kolem přesvědčit o tom, že není úplně blbá. Role Simoně sedla také vzhledem k tomu, že je i v životě sebevědomou ženou, která se umí prosadit.

Pavlína Němcová (35)

Topmodelka zamířila do Hollywoodu
Autor: Playboy - Milada Fišerová

Němcová si střihla sice krátkou roli ve filmu Edit Piaf, ale pro ni samotnou velmi významnou. Po velkém úspěchu filmu ve světě zaujala filmaře a producenty i česká modelka. Film jí tak pomohl k dalším nabídkám nejen v zahraničí, ale i u nás. Zahrála si například ve filmu Případ nevěrné Kláry.

Milla Jovovich (34)

Milla Jovovich ako Leeloo v Piatom elemente.
Autor: just-whatever.com

Z úspěšné modelky se stala ještě úspěšnější herečka. Milla je typickým příkladem topmodelky, která se přes noc stala slavnou a kritiky obdivovanou herečkou. Zářila ve filmech Modrá laguna, Johanka z Arku a Pátý element, kde si zahrála po boku známé hvězdy Bruce Willise.

Eva Herzigová (35)

Eva vypadá dobře při každé příležitosti i v kavárně.
Autor: archiv 1.2.3.

Herzigová díru do světa v herectví sice neudělala, ale kritici její herectví hodnotili kladně. V modelingu se drží na vrcholu už několik let, tak se Eva rozhodla zkusit uspět i ve filmu. Francouzský film Střážní andělé je akční komedií a Eva si v něm zahrála po boku Gerarda Depardieu. Její výkon byl dobrý. Modelka sice říká, že herectví dělá jen jako koníčka, ale mohla by se jím i živit.

Propadly

Jitka Kocurová (31)

Přestože se Jitka Kocurová již jednou ve filmu odhalila, zařekla se, že to už nikdy neudělá
Autor: Dana Kolářová

Miss ČR 1999 Kocurová si zahrála sympatickou roli roztomile hloupé Pamely ve filmu Účastníci zájezdu. Jako turistická průvodkyně byla nezapomenutelná. Jenže její herecký výkon už tak slavný nebyl. Ono taky hrát "blbky" je celkem jednoduché. Na větší roli by Jitka asi neměla.

Karolína Kurková (26)

Krásná sexy a dokonalá
Autor: AFP

Světová topmodelka Karolina Kurková na poli modelingu dokázala vše, co si může modelka přát. Rozhodla se tedy zdolat další metu a vrhla se na dráhu herectví. Zahrála si v akčním filmu G.I Joe. Film u kritiků ale totálně propadl a spolu s ním i herecký výkon modelky. Rada pro Kurkovou, drž se svého kopyta.

Paris Hilton (29)

Paris Hilton na obálce Playboye
Autor: Playboy

Modelka Paris Hilton plně naplňuje svoji pověst hloupé blondýny. A to nejen ve svém reálném životě, ale i na plátnech kin. V hororovém filmu Dům voskových figurín moc dlouho živá nevydžela a tvůrci věděli proč. Postrádá totiž herecký talent, takže se nedivíme, že ji ve filmu zapíchli tak brzy.

Carmen Electra (38)

Carmen Electra
Autor: YouTube.com

Jejími známými hereckými momenty jsou ty ve filmech Scary Movie. Kde prchá před masovým vrahem a vzápětí je zabita. Velká prsa při běhu rozhodně zaujmou, navíc jí to i pěkně ječí, tak proč jí do úst vkládat slova. Carmen se hlavně proslavila svoji seriálovou rolí v Pobřežní hlídce. Herecký talent je u modelky nulový.

Estella Warren (31)

Estella Warren
Autor: youtube.com

Jako modelka dosáhla všeho po čem prahla, ale to jí nestačilo tak se rozhodla prosadit se i ve filmu. Přihlásila se na konkurz do filmu Planeta opic, kde dostala roly Daeny, dívky bojující za svět, v němž lidé nebudou utlačováni opicemi. No to bylo asi tak maximum, co nám ze svého herectví úspěšná topmodelka mohla předvést. Dostává nabídky na role sice dál, ale to hlavně kvůli svému nevinnému, svůdnému obličejíčku a sexy postavě.

543850:gallery:true:true