Již dnes 17. ledna 2024 se v kalifornském San José koná konference Unpacked, kde Samsung představí nové produkty. Oficiálně předem nic neprozrazuje, ale fanoušci už vědí, že půjde o nové modely špičkové řady Galaxy S: Galaxy S24 | S24+ | S24 Ultra 5G.

O detailech ohledně vlastností telefonů před oficiálním odhalením nespekulujme, ale je jisté, že se – jako každý rok – budou řadit mezi nejlepší smartphony na světě, a to výkonem, designem i výbavou. Navíc se můžeme těšit na funkce posílené umělou inteligencí; o té už Samsung některé detaily zveřejnil.

Důležitější informací je, že hned po odhalení se spustí předobjednávky. V rámci nich si můžete pořídit nejnovější telefony s bezkonkurenční slevou, s větší pamětí, a navíc s možností vyhrát opravdu unikátní zájezd.

Dvojnásobné úložiště zdarma

Samsung má jednu velmi příjemnou tradici: Jako odměnu za předobjednání můžete bez příplatku získat dvojnásobné interní úložiště. Respektive – abychom byli přesní – funguje to tak, že si vyberete například nejvyšší 1TB úložiště, ale zaplatíte za něj cenu, která odpovídá 512GB modelu (tj. o několik tisíc korun méně).

U generace S23 byl o tento upgrade takový zájem, že se během několika dnů terabajtové modely vyprodaly. Aby také ne, když jde o „notebookové“ úložiště a všichni majitelé smartphonů ví, že místa není nikdy dost. A možná právě proto, je možné získat Galaxy Ultra 1TB především v kamenných prodejnách Samsung.

Nejlepší modely Samsung Galaxy jsou vybavené špičkovými fotoaparáty, které navíc umějí natáčet video až v super jemném rozlišení 8K – každý gigabajt navíc se vám tedy bude hodit. Navíc jde o výkonné pracovní stroje, takže úložiště ocení i profesionálové v různých oborech.

Odkup starého zařízení a ještě bonus

Možnost odkoupení vašeho starého mobilu při nákupu nového zařízení nabízí Samsung celoročně v rámci svého trade-in programu.

Funguje to tak, že za předem stanovenou/dohodnutou cenu odprodáte svůj starý telefon (nejen značky Samsung). Odměna se logicky odvíjí od toho, o jaký jde model a v jakém je stavu. Pokud byste se rozhodli vyměnit za nový Galaxy S24 svůj současný, dokonale opečovávaný model S22, půjde o vysokou částku, a pokud odprodáte čtyři roky starý model nižší třídy, bude částka nižší.

Autor: S E T O S spol. s r.o.

To ale není vše. V rámci předobjednávek přidává Samsung bonus ve výši až několika tisíc korun. Pokud máte starší zařízení, které již nevyužijete, můžete ve výsledku (bez přehánění) ušetřit i desítky procent z ceny nového smartphonu.

Zážitek v Maroku s Jirkou Kolbabou

Všechno výše uvedené je odměna Samsungu pro kohokoli, kdo se rozhodne pro koupi jeho novinek. Pokud ale k nákupu zvolíte prodejnu SPACE, přibude ještě jedna exkluzivní výhoda: atraktivní soutěž.

Zakoupíte-li kterýkoli z nových modelů řady Galaxy S24, budete mít šanci vyhrát dubnový zájezd do Maroka, kterého se zúčastní i oblíbený cestovatel, spisovatel a fotograf Jiří Kolbaba. Ten vás bude nejen bavit zážitky z cest po celém světě, ale také vám poradí, jak pořídit krásné fotografie navštívených míst právě s chytrým telefonem Galaxy S24.

A že bude co fotit! Casablanca s mešitou Hassana II. s nejvyšším minaretem na světě, města Rabat a Chefchaouen, slavné brány Meknesu, barvírna látek a kůží ve Fezu, pohoří Atlas, noční poušť Sahara, filmová studia Atlas, Marrákeš…

Nejenže jde o krásnou dovolenou – navíc na podobné cestě provětráte špičkové fotoaparáty Galaxy S24, a to i kdybyste zároveň měli na krku pověšenou profesionální zrcadlovku. Telefony nádherně fotí ve dne i v noci, takže se postarají o dokonalé zvěčnění vašich vzpomínek a zážitků.