Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nechutný útok na střední škole: Žák chtěl zabít učitelku, protože mu sebrala herní konzoli

Autor: rix - 
27. února 2023
20:37

Sedmnáctiletý mladík zaútočil na zaměstnankyni školy Matazanas High School na Floridě poté, co mu během vyučování sebrala herní konzoli. Zbil ji takovým způsobem, že byla 21. února v bezvědomí převezena do nemocnice. Šílený útok zachytily kamery a záznam teď koluje po sociálních sítích. Nepochopitelný čin vyšetřují policisté.

Video, které útok zachycuje, sdílela floridská policie. Je na něm zřejmé, že šlo o brutální útok bez jakéhokoli varování. Útočník zaměstnankyni doslova vymrští do vzduchu. I když pak učitelka leží bezvládně na zemi, násilník ji i tak začne mlátit pěstí. Jeho běsnění pak zastavili až další zaměstnanci, kteří se vydali kolegyni na pomoc. 

Video  Žák chtěl zabít učitelku, protože mu sebrala herní konzoli.  - Policie
Video se připravuje ...

Mladík už byl úřady obviněn z ublížení na zdraví. Pracovnici měl podle deníku Daily Star  vyhrožovat, že ji zabije. „Jdu ji zabít,“ měl procedit směrem ke své oběti krátce před útokem. To vše jen kvůli tomu, že mu žena v průběhu vyučování sebrala herní konzoli Nintento Switch. 

„Student uvedl, že byl naštvaný, protože mu oběť během vyučování vzala jeho Nintendo Switch,“ potvrdili policisté. „Doufáme, že se z tohoto incidentu zotaví, jak psychicky, tak fyzicky,“ dodali na adresu učitelky. Podle britského deníku by zaměstnankyně školy měla být po rekonvalescenci v pořádku. 

fesak2 ( 1. března 2023 22:30 )

to je prostě United States of America. Strašná země plná násilí. Važme si života u nás, kde můžete bezpečně chodit po ulicích. Viz shorturl.at/lBFI7

Wells ( 1. března 2023 16:10 )

Vzít židlí? Ty jsi se zbláznilia. To bylo 17-tileté “dítě tmavé pleti. Už by jsi za to seděla.

new era ( 1. března 2023 14:11 )

"bisschen"?? Bisschen mehr 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣👍

Zlobor ( 1. března 2023 12:05 )

Opica

kajenka52 ( 1. března 2023 08:37 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání